Dagens horoskop lördag 6/4

05 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen blir du utmanad och du kan inte låta bli att anta den här utmaningen. Det handlar om fysisk aktivitet och Väduren älskar att brösta upp sig både inom sport och hälsa. Under dagen kan du få ett meddelande som lyser upp din dag.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det mer att göra än du räknat med och det kan bero på sjukdom om du arbetar, eller att någon som du planerat en aktivitet med ställer in och då är du tvungen att fixa för er båda. Kvällen handlar om god mat, om skvaller och om att fira ditt fynd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag springer du in i en person som du inte sett på evigheter. Det första spontana intrycket är att det är kul att ses, men när ni pratat en stund så rivs gamla känslor upp till ytan igen. Det här kan vara både positiva och negativa känslor lite beroende på er historia tillsammans.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om aktivitet och att röra på sig. Det blir en rolig och varierande dag där du får chansen att lära känna nya människor och utforska trevliga miljöer. Den här dagen kan också bjuda på en hel del god mat och intressanta diskussioner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är egentligen inte vädret i sig som är avgörande för dina vårkänslor, det är mer ljuset och dofterna som försätter dig i ett nästan translikt tillstånd så här års. Du njuter av att vara ute och tittar dessutom solen fram så går du inte in innan det blir mörkt. Du kan sitta i minusgrader på en uteservering bara det är sol.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill inte sitta hemma idag utan du har ett behov av att se och uppleva nya saker. Om du inte har så mycket pengar kan du använda dig av lokala transportmedel för att utforska närområdet, eller så lyckas du övertala en vän med en bil att hänga på.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intensiv dag där du har mycket att tänka på. Den här dagen handlar om att öva och om att förbättra en talang som du har. Du kan vara på väg att delta i en tävling eller så vill du kanske visa upp en hobby som du har, men du vill inte göra det innan du är nöjd med ditt eget resultat.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag utmanar du dig själv inom ett nytt område. Det handlar om att testa din kreativitet och din förmåga att se skönhet i det lilla. Det blir en rolig dag där du får tänka lite annorlunda. Idag träffar du gärna vänner och diskuterar dina upplevelser av dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket inplanerat den här lördagen så det gäller att du är uppe med tuppen om du ska hinna med allt. Du brukar sällan vara så här inbokad, men den senaste tiden har du öppnat upp dig och släppt in fler personer i ditt liv vilket gör dig väldigt efterfrågad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en del att göra och du ser till att ta en sak i taget och inte stressa. Det finns även utrymme för en liten flirt när det kommer till singel Stenbockarna. Det finns en person som väcker ditt intresse och idag känner du dig ovanligt självsäker och vågar ta initiativ.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du ta en längre utflykt för att kolla på något som intresserar dig. Det kan vara allt från ett hus, tomt eller objekt till ett konstmuseum, lite beroende på ditt intresse för tillfället. Kvällen handlar om att visa hur mycket din familj betyder för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket den här veckan handlar om att hitta inspiration i vardagen och idag hittar du den i naturen. Just nu mår du väldigt bra av att vara utomhus, det är som om alla dina problem bleknar när du är ute i skogen eller trädgården. Idag letar du vårtecken och njuter av det återvändande ljuset.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons