Dagens horoskop fredag 5/4

04 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du många idéer och du vill driva ditt projekt framåt. Vissa kollegor kan tycka att du överdriver lite, det är ju ändå fredag. Andra tycker att du är driven och innovativ. Kvällen bjuder på nöjen. Du kan till och med uppbåda modet att bjuda ut någon som du varit intresserad av ett tag.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen gör du ett fynd som går rakt in i hjärtat på dig. Du vet instinktivt att det här är något som kommer kräva tid och arbete men det är samtidigt något som känns så rätt. Det är sällan som Oxen är impulsiv, men idag följer du din magkänsla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du välja vem du ska arbeta med och då går dagen mycket fortare samtidigt som du får mer gjort. Du är den typen av person som presterar bäst när du är på gott humör. Ska du sälja in en idé eller sälja produkter är det här en bra dag att göra det på. Idag är du väldigt övertygande.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket att göra idag, både privat och på jobbet och det kan resultera i att du försöker att ta lite genvägar. Risken är stor att du blir stående med mer jobb i slutändan än om du anstränger dig och försöker vara noggrann från början. Ge det där lilla extra idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är vår i luften och dagarna blir märkbart ljusare för varje dag. Du älskar den här tiden på året eftersom det är en period som inger hopp. Idag slår vårkänslan till ordentligt. Det kan vara en liten blomma, en fågel eller doften av gräs som väcker något inom dig. Du blir glad, spontan och sprider glädje omkring dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Just nu är du väldigt sugen på att köpa saker, både till dig själv och till ditt hem men du har inte riktigt råd med det eftersom du sparar till något speciellt. Idag gäller det att slå bort den här känslan av köpsug och undvika frestande miljöer såsom köpcentrum eller stadskärnor.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en bra dag där du gärna umgås med människor och är öppen för att lära känna nya personer. Du är glad och utåtriktad. Det finns något spontant och härligt över din personlighet. Kvällen handlar om nöjen, det kan vara tillsammans med din familj eller med dina vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag känner du dig ovanligt social och utåtriktad. På arbetet tar du aktivt kontakt med en ny person för att få hen att känna sig välkommen. Du brukar ofta hålla dig lite på din egen kant tills du lär känna personen bättre, men inte idag då vill du visa din mest charmerande sida. Kvällen handlar om nöjen.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person i ditt liv som ofta frågar om du vill följa med på olika aktiviteter och du säger du nej utan att ens fundera över varför hen frågar dig varje gång och ingen annan. Kanske borde du bara hänga på och se vart det leder, du mår bra av att få vara lite impulsiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något spontan och impulsivt över den här fredagen. Du är på ett strålande humör och de personer du omger dig med bli charmade av din värme och humor. Det är inte ofta som Stenbocken är den som tar mest plats men idag njuter du av uppmärksamhet. Idag har du även tur i spel.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det främst en familjemedlem som gäller. Hen behöver ditt stöd och dina råd vilket du verkligen uppskattar. Du gillar att känna dig behövd även om du aldrig skulle erkänna det högt. Kvällen blir mysig och lite spontan. Kanske går du ut på en kvarterskrog eller besöker en granne.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du inspirerande kollegor som ger dig bra energi. Du testar på spännande uppgifter och du får tänka lite annorlunda för att lösa dagens problem. Det här blir en rolig dag helt i din smak. Kvällen passar bra till spontana aktiviteter som att träffa vänner eller varför inte en AW med dina kollegor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons