Dagens horoskop torsdag 4/4

03 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att förmedla dina känslor till din vän. Du är bättre på att uttrycka dig fysiskt och med gester än du är i ord. Du påverkas dessutom fortfarande av Merkurius retrograd och det gör det ännu svårare för dig att hitta de rätta sakerna att säga.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det mycket att hålla i huvudet, men det är också en mysig dag som går fort. Du jobbar med en person som du inte sett på länge och hen är väldigt glad att se dig. Under eftermiddagen så testar du en ny hobby eller sport och du märker att det här är något du har talang för.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att tvingas att kompromissa fast du inte har lust. Det blir sällan bra när man går in i den här typen av påtvingat samarbete. Oftast är båda parterna så motsträviga att resultatet blir sämre än om ni hade fått jobba var och en på egen hand. Det här blir en nyttig läxa för din chef.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Alla har vi den där kollegan som ser allt i svart eller vitt utan gråzoner. Normalt sett har du inga problem med hen, men idag tvingas du pusha på gränserna för att uppnå det resultat du vill få till och det kan skapa debatt mellan er. Du måste få din kollega att förstå att du tänjer på reglerna, inte bryter dem.

Lejonet 23/7-22/8

Du har inget emot lite oförargligt skvaller, men när någon börjar sprida rykten som gränsar till förtal så blir du upprörd. Lejonet har ett utpräglat sinne för vad som är rätt och fel och du vet exakt vart gränsen går mellan just skvaller och ryktesspridning. Kvällen bjuder på en intressant utmaning.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är tempot högt oavsett om du är ledig eller arbetar. Du har planerat in mycket den här dagen och du kommer troligtvis hinna med allt eftersom Jungfrun är en mästare på struktur och ordning. Kvällen handlar om att bekänna färg och att våga vara ärlig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag är det full fart. Lugnet de senaste dagarna är bortblåst och du behöver vara på tårna för att hänga med i allt som händer. Det blir både en inspirerande och rätt så jobbig dag där du stundvis måste tvinga dig själv till en micropaus för att orka med.

Skorpionen 23/10-21/11

Kollegan från gårdagen dyker upp idag och frågar hur det går. Hen är väldigt hjälpsam och dröjer sig kvar längre än hen behöver. Du börjar inse att det inte bara är ren välvilja i hens agerande utan att hen har sin egen agenda. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Skytten 22/11-21/12

Idag håller du inte inne med dina åsikter om saker och ting. Du uttrycker dig väldigt klart oavsett om ditt omdöme är efterfrågat eller inte. För dig är det en principsak att du ska säga sanningen så som du ser den. Kvällen blir händelserik och utvecklande.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen är en påbyggnad av onsdagen och handlar om att få ihop olika pusselbitar i ditt liv. Idag får du dessutom ett riktigt roligt besked som kan röra om i grytan ytterligare. Vad du behöver är att skriva ned allt och i vissa fall börja prioritera vad det är som är viktigast.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tackar du nej till att fortsätta ett uppdrag som du har. Du har jobbat med det här uppdraget länge och nu anser du att du har gjort allt du kan och att någon annan kan ta över. Kvällen handlar om att vara lugn och metodisk i ett projekt som du håller på med hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det många pusselbitar som ska pusslas ihop till en helhet och det gäller att tänka logiskt. Du har även en del deadlines som du ska ta med i beräkningarna och det kan skapa en del svårigheter. Du bör tackla de här problemen analytiskt och undvika att göra bedömningar med hjärtat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons