Dagens horoskop onsdag 3/4

02 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att göra upp långsiktiga mål. Du brukar ogillar att detaljplanera saker, men att dra upp riktlinjer och skissa på idéer är precis din melodi. Det blir en rolig och inspirerande dag där du får många nya bra idéer.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen har du en del saker som du måste avsluta. Även om det kliar i fingrarna för att äntligen kunna sätta igång med ett nytt projekt så vet du att det bästa för dig är att göra klart det du håller på med för tillfället. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt fundersam och allvarlig. Det är sällan man ser den här sidan hos dig, men den dyker upp då och då när det är vissa konstellationer på himlavalvet. Idag vänder du en klar och öppen blick mot dig själv och du försöker se vem du är utan att döma.

Kräftan 21/6-22/7

Idag utmanar en chef eller mentor dig att tänka tvärtom. Ta allt du är van vid och vänd på det helt och hållet. Det kan skapa en del tankevurpor under dagen men det kan också visa sig vara väldigt intressant eftersom du kan se bristerna i dina vanliga rutiner på ett helt nytt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på jakt efter svar. En kollega har uppfört sig illa och du vill veta vad hen har att säga till sitt försvar. Du kan vara ganska hård när du talar om vad du tycker och tänker. Du är inte den som lindar in dina ord i bomull. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gäller det att göra saker på rätt sätt, frågan är bara vems sätt som är rätt. Det blir en debatt eftersom du och din vän tänker väldigt olika kring dagens aktiviteter. En bekant hör av sig med någon form av inbjudan, det här är något kul att se fram emot.

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen blir en lugn dag där det inte händer så mycket alls. Utnyttja det här temporära lugnet före stormen till att göra saker som du aldrig hinner med i vanliga fall. Det är en skön känsla att komma ikapp, både i hemmet och på jobbet. Kvällen består av hemmamys och god mat.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag uppstår ett problem på jobbet och du märker att du har svårt att lösa det fast du är både kreativ och vidsynt. Du försöker ta hjälp av en chef, men hen är lika handfallen som du är så det hjälper dig knappast. När du nästan gett upp kommer en kollega till din undsättning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig hela den här onsdagen. Du försöker undvika att kliva en ganska snäsig kollega på tårna, men det är svårare än du tror. Hen är känslig och har en tendens att överreagera. Välj dina ord med omsorg, och om möjligt undvik den här personen helt och hållet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det en hel del logistik som gäller. Du ska pussla ihop aktiviteter och arbete tillsammans med andra personers scheman. Om det inte var för att du gillar utmaningar så kunde den här dagen blivit väldigt jobbig, men tack vare din positiva inställning så löser du det mesta.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en lättsam dag där du gör en hel del nytta utan att det känns som det. Just nu jobbar du tillsammans med en eller flera personer som du har genuint roligt med och det får jobbet att kännas mindre tungt. Kvällen bjuder på en ny erfarenhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en intensiv dag som går väldigt fort. Du har kul och träffar många intressanta och inspirerande människor. Den här dagen väcker en del frågor hos dig och du gör rätt i att fundera lite över framtiden. Kvällen passar bra till fysiska utmaningar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons