Dagens horoskop tisdag 2/4

01 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen går Merkurius in i retrograd och det påverkar din förmåga att uttrycka dig klart. Vissa personer kan uppfatta dig som lite luddig när du försöker förklara saker. Tänk igenom det du ska säga så blir det tydligare för din åhörare.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en blandning av att göra saker och ta det lugnt. Du har en del saker som du måste göra men du vill också hinna med något som du tycker är kul oavsett om det är en arbetsuppgift eller en hobby. Kvällen handlar om god mat och vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Som Tvilling står du nära Merkurius och därför kommer du känna av att vår mest sociala planet går in i retrograd. Du kan bli lite mer tystlåten och fokusera inåt istället för att vara ditt vanliga lättsamma jag. Du behöver den här tiden till inre reflektion för att växa.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan du ha svårt att förmedla det du känner. Det är lite som ett glapp mellan mun och hjärna. När du säger något som blir det inte samma sak som du sagt till dig själv i huvudet. Här gäller det att inte bli arg på sig själv. Det kan vara att du är trött eller så är det Merkurius retrograd som spökar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under tisdagen är du gärna tillsammans med fler personer åt gången. Du trivs med den dynamik som skapas i en grupp framför två eller tre åt gången. På jobbet lyckas du skapa en fin stämning omkring dig med ditt leende och din positiva inställning.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har liksom Tvillingen Merkurius som härskarplanet och det gör att du blir mer påverkad av Merkurius retrograd än många andra. Du kan bli tystlåten och lite inbunden för en viss tid. Dina vänner undrar vad som är fel, men du vet bara att du känner ett behov av att få vara ensam.

Vågen 23/9-22/10

Det händer inte så mycket den här tisdagen och det finns bara svag påverkan på ditt tecken vilket gör det här till en ganska vardaglig men harmonisk dag. Det passar dig bra, du behöver väga upp det intensiva tempot som vanligtvis är din vardag med lite hederlig tristess.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen försöker du lämna tillbaka eller klaga på något som du köpt men inte är nöjd med. På grund av Merkurius position så argumenterar du inte lika starkt som du brukar och det gör att du kanske inte får pengarna tillbaka. Dagen handlar även om små guldkorn i vardagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en kollega som du vet sitter på en stor talang, men hen gör inget för att visa upp den. Idag tar du tag i problemet och lockar fram din kollega ur sitt skal. Hen mår bra av den uppmärksamhet hen får och du är glad att du lyckats med din plan. Kvällen handlar om en gammal vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

De senaste veckorna har du inte lagt samma energi på arbetet som du brukar och idag har du lite dåligt samvete och vill ta igen en del av det du missat. Du är oerhört fokuserad när det är något som du vill uppnå och den koncentrationen visar du prov på idag. Kvällen handlar om en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen avslutar du en del uppdrag som du har samtidigt som du börjar planera framåt. Det blir en effektiv dag med många möten och en hel del positiv feedback. Kvällen handlar om en nära relation som du har. Ni två gör upp planer för framtiden tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du brukar sällan uttala dina åsikter högt i en större grupp, men idag har du något viktigt att säga och då tänker du inte vara tyst. Det kan väcka en del förvåning i gruppen att du har så starka känslor i just den här frågan, men det struntar du i. När du brinner för något så ger du allt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons