Dagens horoskop måndag 1/4

31 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen blir härlig och lättsam. Du verkar spendera tid med familj, släkt eller vänner. Räkna med en hel del pranks den här dagen. Du brukar vara en mästare på att lura andra så idag kommer du få igen för tidigare år. Idag finns en möjlighet att hitta ett riktigt bra fynd.

Oxen 20/4-20/5

Måndag handlar om familjen och om att göra saker tillsammans, gärna utomhus. Du har blivit lite av en utomhusmänniska den här vintern och nu när våren är här så är det extra mysigt att promenera i skoga och mark. Få tecken får lika mycket energi av naturen som just Oxen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om familjen och om att varva ned innan vardagen slår till igen. Dagen bjuder på en hel del aktivitet och du tycker att det är kul att hålla igång. Om du känner barn eller har egna så kommer en stor del av dagen kretsa kring just småttingar. Kvällen blir lite mer sofistikerad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det vänner och familj som gäller. Du njuter av att kunna umgås med dina nära och kära. Det blir en härlig dag där du föredrar utomhusaktiviteter om vädret tillåter. Under dagen träffar du en gammal bekant och ert möte väcker sentimentala minnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du gärna göra saker tillsammans med andra, det kan vara familj, vänner eller till och med kollegor. Det blir en rolig och social dag där tonvikten ligger på att ha kul snarare än att arbeta. En vän hör av sig med roliga nyheter beträffande något ni planerar tillsammans.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen mår du utmärkt. Du har en härlig energi i ditt horoskop och det gör att du startar upp olika projekt i hemmet. Du tar gärna hjälp av släkt och vänner och du fullkomligen sprudlar med mer eller mindre realistiska idéer. Kvällen handlar om att kunna vara spontan.

Vågen 23/9-22/10

Idag händer det något som gör att du får planera om dagen ganska rejält. Vanligtvis är du oftast flexibel och har inga problem att tänka om, men inte idag. Du påverkas av Stenbockens tecken och det gör dig ganska fyrkantig i ditt sätt att tänka. Kvällen bli mysig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du behöver frisk luft, ljus och frihet så du flyr hemmet ut i naturen eller så går du på upptäcktsfärd i en stadsmiljö. Många Skorpioner mår bra av att tillbringa den här dagen ensamma, men vissa tycker att det är mysigt att tillbringa dagen med en nära vän eller partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är glad, busig och spontan den här måndagen. Är du dessutom ledig så kan mycket av din tid kretsa kring barn och djur. Du vill leka och busa och då finns det inget bättre sällskap. Under dagen får du beröm för din förmåga att slappna av och gå upp i nuet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en hel del personer som du inte hunnit träffa den senaste tiden, det kan röra sig om både vänner och familj. Stenbocken är väldigt noggrann med att hålla kontakten,och idag tar du chansen att beta av en hel del av de här personerna antingen genom att träffas eller bara prata en stund i telefonen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir det en riktig familjedag då du både umgås med dina närmaste och den lite större släkten. Det blir en livlig, social och rolig dag som går fort. Kvällen handlar om god mat och många roliga berättelser från något som du upplevt rätt så nyligen.

Fiskarna 19/2-20/3

Man kan göra slut med en vän och det är något som du överväger den här måndagen. Du har en vän som visat sig vara rätt så falsk och hen gör aldrig något som inte gagnar hen i slutänden. Idag får du nog av det här manipulativa beteendet och säger ifrån.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons