Dagens horoskop lördag 30/3 påskafton

29 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det antingen påskfirande med familj och släkt eller en mysig middag med dina vänner på agendan. Väduren har inget emot traditioner, men du är inte lika bunden av dem som vissa andra tecken. Du tror på att skapa egna vanor och du har inget emot en gourmetmiddag istället för ett påskbord.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en dag då det firas ordentligt. Det kan vara traditionell påsk med släkt och familj eller så kanske du gör något helt annat. Även om Oxar sällan bryter mot traditionerna så brukar just påsken vara den högtid där du har minst krav och måsten. Både dagen och kvällen blir minnesvärda.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen träffar du gärna större delar av släkten. Det är inte så ofta ni ses så det gäller att passa på när de flesta är samlade. Det blir en dag som bjuder på god mat, äggjakt och alldeles för mycket godis. Idag vill du gärna uppdatera dig om allas liv och karriärer.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På lördagen är det familj och traditioner som gäller. Finns det något tecken som är förtjust i just att upprepa saker år efter år så är det Kräftan. För dig handlar det inte om tro utan mer om tron på familjen och att skapa en kontinuitet. Det blir en varm och mysig påskafton.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det mer familj och traditioner som gäller. Som alltid i en familj med ett Lejon så är det inte säkert att era traditioner motsvarar ett vanligt påskfirande. Du brukar sätta en ära i att förändra och piffa upp förlegade vanor. Det enda du inte vill rucka på är godiset, Lejonet är en riktig godisgris.

Jungfrun 23/8-22/9

Påsken har alltid varit lite mittemellan högtid för dig. Den är rätt så kort och den har inga tydliga traditioner förutom möjligtvis påskägg. Du försöker göra något eget av den här dagen eftersom du är en vän av allt som går att fira. Hur du än gör så kommer det att bli en mysig och familjär dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även om du tycker att påsken är lite otydlig i sina traditioner så försöker du ändå hålla dig till dem. Det blir påskris, ägg, harar och godis i massor. Även om du försöker tänka lite nytt så håller du gärna basen klassisk. Vågen uppskattar traditioner mer än många andra tecken.

Skorpionen 23/10-21/11

Om du över huvud taget firar påsk i traditionell bemärkelse så gör du det på ditt eget sätt. Skorpionen gillar inte att göra som alla andra, för dig är det viktigt att skapa dina egna minnen på dina egna villkor. Många Skorpioner kan hoppa påsken helt medan vissa föredrar att fira den på ett mer jordnära sätt.

Skytten 22/11-21/12

Om gårdagen handlade om nöjen så blir dagen mer familjebetonad. Du njuter av att umgås med dina nära och kära. Oavsett på dagen bjuder på påskbrunch eller smörgåsbord så ser du till att dela dagen med de personer som du står närmast. Det blir en mysig påskafton.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en glittrig dag som bjuder på allt en lyxälskande Stenbock kan tänka sig. Den här dagen handlar om perfektion i allt från människorna, miljön till maten. Du njuter i fulla drag av en inte särskilt påsklik påskafton. Kvällen blir ovanligt sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir stillsammare än fredagen. Det här är en dag då du umgås med dina nära. Det blir god mat och en mysig miljö. Delar av dagen kan innebära en del stillasittande eller väntan, men det är du beredd på. Kvällen blir mysig och bjuder på underhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir inrutat i ett visst mönster och det uppskattar du. Det finns en trygghet i traditioner särskilt under högtidsdagarna. Du mår bra av att allt är som det brukar och att inget har förändrats från år till år, det blir en fast punkt i en väldigt varierande livsstil.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons