Dagens horoskop fredag 29/3 långfredagen

28 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det stillsamma aktiviteter som gäller. Du umgås med dina närmaste, vilket kan vara familj eller nära vänner. Den här dagen blir mysig och avslappnad snarare än festlig. Idag får du nyheter som kan komma att påverka dig i ett ekonomiskt beslut som du är på väg att fatta.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om utomhusaktiviteter och att hålla igång. Just nu har du mer energi än du brukar ha så du ser till att göra det bästa och mesta av dagen. Oavsett om du ger dig ut på äventyr eller tar en tur i skogen så njuter du till fullo. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

På fredagen försöker du att göra så lite som möjligt, du vet att du behöver varva ned. Det finns en rastlöshet i ditt horoskop den här dagen som gör att du har svårt att chilla, du blir irriterad av att sitta still. Ägna dagen åt fysisk aktivitet eller sport istället.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in eld i ditt horoskop och det stabiliserar de efterdyningar som Månen lämnat bakom sig. Det blir en bra dag på alla sätt, särskilt om du är ledig. Det är vår i luften och det gör att du gärna är utomhus den här dagen, det blir en riktigt energiboost för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Som singel har långfredagen blivit lite av en festdag för dig. Du kanske går ut och äter med dina vänner, har en middag hemma eller så blir det en rejäl festkväll. Oavsett aktivitet som fokuserar mycket på att vara social, träffa nya människor och njuta av stunden.

Jungfrun 23/8-22/9

Är du ledig idag så blir det här en extra lyxig långfredag. Du älskar att njuta av det goda livet, och när du unnar dig så unnar du dig rejält. För dig kan lyx se olika ut, det kan vara sovmorgon, en extra lång och härlig frukost eller så kanske shoppar du något fint till dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen går åt till att inse att du faktiskt är lite ledig. Du njuter av att inte bestämma så mycket på förhand utan kunna ta dagen som den kommer. Är vädret fint går du ut, känner du för det kan det bli en brunch eller shoppingrunda med en vän. Du är fri att vara impulsiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gillar att upptäcka nya smultronställen och idag är en bra dag för att utforska ditt närområde. Du njuter av att det är vår i luften. Vintern har varit lång och det har bitvis dragit ned ditt humör. Nu mår du bättre och du fullkomligen strålar vilket din omgivning uppmärksammar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag prioriterar du vänner framför familj. Det kan röra sig om en heldag eller bara en utekväll på stan. För dig är det viktigt att inte glömma bort att göra saker för dig själv. Om du mår bra så är du glad och positiv och då sprider du glädje omkring dig vilket i längden gynnar din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du testa på lite nya traditioner eftersom som du befinner dig på en plats eller med personer som inte firar på samma sätt som du brukar. Det blir en ny erfarenhet som får dig att fundera på om det inte finns ett vettigare sätt att fira påsken på än med massor av mat och godis.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det party som gäller. Du släpper loss utan att fundera på vad du har planerat för morgondagen. Den här långfredagen börjar tidigt och slutar sen. Du är i ditt esse och få personer kan undgå att charmas av dig. Kvällen bjuder på en intressant smakupplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna utomhus den här dagen, särskilt om vädret är fint. Fisken mår bra av att ha en trädgård att påta i annars kan du bombardera balkongen med växter eller bara vistas en hel del i naturen. Du gillar att se att det arbete du lägger ned ger ett mätbart resultat som tex tomater eller jordgubbar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons