Dagens horoskop torsdag 28/3

27 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är lika avslappnad och tillbakalutad idag som under onsdagen vilket förenklar möjliga samarbeten. Just nu lyssnar du mer än du pratar och du lär dig en hel del av det du ser och hör. Under dagen får du positiv feedback för din trevliga attityd. Kvällen bjuder på nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Idag finns det något eller någon att fira och en Oxe tackar aldrig nej till chansen att ha en kalas eller middag. Det blir en trevlig dag och en riktigt festlig kväll där du slår på stort. Du lyxar inte bara med själva firandet utan du ser till att själv vara toppfixad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fixar du det sista innan du tar en lite längre ledighet och dagen går väldigt fort. Kvällen ser ut att kunna bli underhållande. Du kanske firar någon, är bjuden på fest eller går ut med dina vänner. Prova gärna något som du inte testat tidigare den här torsdagskvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du att börja fokusera på arbete och privatliv. Det kan också vara en dag då en del skadereglering behövs. När du är så emotionellt påverkad som du var i början av veckan kan du ha sagt eller agerat på ett sätt som du inte är stolt över. Idag är det dags att be om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det ser ut som du har en lite längre helg eller kanske rentav en semester att se fram emot. Den här dagen handlar till stor del om att avsluta saker så att du kan ta ledigt med gott samvete. Eftermiddagen fokuserar på privata saker såsom storhandling, städning eller fysisk aktivitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt öppen med hur du känner. Du brukar vanligtvis inte vara den som uttrycker dina känslor utan du brukar snarare gå på förnuft och logiskt resonemang istället. Kanske har Fullmånen i måndags påverkat dig mer än du vet om.

Vågen 23/9-22/10

Mycket den här dagen handlar om att beta av tråkiga saker för att kunna vara ledig på riktigt i helgen. Det blir en ganska monoton men produktiv dag. På kvällen firar du troligen att du är ledig lite längre. Du kanske går ut med vänner eller fixar torsdagsmys med familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag väntar trevliga nyheter eller en överraskning. Det blir en vardag med guldkant. Du har kul på jobbet och ditt humör börjar jämna ut sig. En kollega kan vara lite flirtig mot dig och det tycker du både är trevligt och en aningen genant på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även torsdagen handlar om högt tempo. Det är mycket som du vill hinna klart med innan du är redo för påsken. Tyvärr är planering inte din starkaste sida, men om du skriver en lista och håller dig till den så kommer du att vara väldigt effektiv. Du har inga problem med att jobba fort.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du utmanad att testa något som du undvikit tidigare. Det kan vara våren, ditt nya självförtroende eller bara ett allmänt gott humör som gör att du kastar dig in i det här upplevelsen utan förbehåll. Det blir en rolig, annorlunda och inspirerande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ser du nya och i dina ögon rätt så exotiska miljöer. Den här dagen handlar om att njuta in i det sista. Det bjuda på äventyr, nya smakupplevelser och roliga anekdoter. Du mår toppen just nu och du njuter verkligen av att vara ledig. Kvällen blir festlig med lite väl sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag hamnar du en jobbig situation där du blir ställd mot väggen. Det här är något som du helst hade velat undvika, men idag visar du mod genom att vara ärlig med hur du känner istället för att fly undan, vilket är den enklare vägen ut. Kvällen handlar om frihet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons