Dagens horoskop onsdag 27/3

26 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du mycket lättare än vanligt att följa med strömmen. Du har inget behov av att vara den som leder, vilket är ovanligt för viljestarka Väduren. Du är väldigt avslappnad och harmonisk och du finner dig till rätta oavsett vilka uppgifter du får eller vilken miljö du befinner dig i.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar till stor del om nöjen och göra saker som du älskar. Visst finns det vissa måsten den här dagen, men de tråkiga sakerna bakar du in i de roliga så att de inte märks lika mycket. Kvällen handlar om god mat och ett härligt sällskap av människor du älskar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under onsdagen går allt i ett. Du vill kunna slappna av när påsken kommer och slippa oroa dig för det du inte är klar med. När du vill är du målmedveten och relativt strukturerad, något du visar prov på den här dagen. Kvällen handlar om att landa i att vara ledig

Kräftan 21/6-22/7

Även om du känner dig lite stabilare i dina känslor så kan du uppleva att du har svårt att fatta beslut. Du blir handfallen när en chef ber dig att välja eftersom du tycker att allt känns lika bra eller dåligt. Här gäller det att vara tydlig mot din chef, det är inte läge att försöka tvinga dig in i ett val.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om att tänka praktiskt och agera rationellt, något som Jungfrun hjälper dig med. Du brukar oftast lita på din magkänsla men idag är det bättre att använda huvudet istället för hjärtat. Kvällen handlar om att se över en ekonomisk investering.

Jungfrun 23/8-22/9

Även onsdagen handlar om intensiva känslor och fjärilar i magen. Är du singel kan du välja att agera på dina känslor men har du ett förhållande bör du kanske fundera en gång till. Att få en jobbcrush är ganska vanligt, det betyder inte att du behöver göra något åt den.

Vågen 23/9-22/10

Både du och en familjemedlem har lagt er till med en del dåliga vanor den senaste tiden och idag ser du till att du tacklar dem. Du gör upp en plan för hur du ska kunna rätta till de här ovanorna i vardagen utan att det kostar för mycket energi och ork. Kvällen blir aktiv och rolig.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handlar om att vara rak. Skorpionen gillar inte att öppna upp sig, varken när det kommer till åsikter eller känslor. Du håller dina äkta tankar för dig själv och säger det du förväntas säga. Idag är det bra om du bryter mot den principen. Du kommer att tjäna på att vara ärlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är dålig på att hantera stress. Du tycker att du gör det bra, men i själva verket brukar du elda upp dig själv så att du får mindre gjort än om du tar det lugnt. Självinsikt är kanske inte din starkaste sida. Idag får du hjälp att styra upp jobbet och då blir det lättare för dig att fokusera.

Stenbocken 22/12-19/1

Oavsett var du befinner dig den här dagen så känner du av att våren är på ingående. Det kan vara kvittret av fåglar, en mild bris eller solen som tittar fram. Det här gör dig på strålande humör och får dig att blomma ut. Den något reserverade Stenbocken blir plötsligt social öppen, du strålar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du mycket att göra hemma, men du ska också hinna med ett sidoprojekt som kan ta mer tid i anspråk än du räknat med. Det som du trodde skulle gå enkelt och snabbt blir lite mer omständigt tack vare vissa inblandade parter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ställs inför en möjlighet att förändra din vardag och det här är härliga nyheter, men det innebär också mer tid på jobbet och mindre frihet att bestämma över saker som ledighet och arbetstid. Det här är ett val som du borde fundera noga över innan du ger något besked.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons