Dagens horoskop tisdag 26/3

25 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en dag då du måste kompromissa, och det gillar du inte. Väduren är mycket för att gå sin egen väg, men idag kan ett inflytande från Vågen göra dig lite mer medgörlig. Kvällen handlar om att du råkat se eller höra något som inte var tänkt att du skulle känna till.

Oxen 20/4-20/5

För dig är våren här, oavsett väder. Du ser det i ljuset och du känner det i luften. Oxen är en riktig vårmänniska och när termometern börjar krypa upp igen så blommar du ut. Idag visar du upp en charmig och sensuell sida som väcker beundran hos de personer du möter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du bli klar med så mycket som möjligt. Det handlar både om arbete och saker hemma. Du stressar inte, men det innebär inte att du har det lugnt, tvärtom så pågår dina projekt från tidig morgon till sen kväll. Glöm inte att äta och sova, du kan lätt glömma bort klockan.

Kräftan 21/6-22/7

Även om Fullmåne och Månförmörkelsen inträffade under måndagen så kommer svallvågorna av påverkan vara med dig ända fram till fredagen. Idag kan du vara extra känslig för kritik eller kommentarer som du upplever som pikar. Ha i bakhuvudet att du tenderar att förstora det som sägs.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du fattat ditt beslut och då rinner all oro och ängslan av dig. Det känns som om du äntligen kan andas ut. Dagen blir riktigt bra, främst för att du är så positiv till allt och alla. Idag utmanas din förmåga att tänka logiskt och du kastar dig över chansen att få bevisa hur intelligent du är.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen blir en varm dag som fokuserar mycket på ditt privatliv. Det kan handla om vänskap eller om en förälskelse. Just nu är du inne i en period då dina känslor tenderar att springa iväg med dig och du har lätt för att bli kär. Det är härligt, men samtidigt lite frustrerande.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar vela fram och tillbaka när det kommer till att fatta beslut, men idag får du en gratis skjuts av efterdyningarna från Fullmånen och då är det enklare för dig att bestämma dig. Dagen handlar om ett flertal ekonomiska beslut. Kvällen blir rolig och bjuder på en överraskning.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen blir känslomässigt laddad. Här kan du vara snabb till både skratt och ilska. Du svänger i humöret och vissa kollegor kan tycka att du är svårläst. Själv märker du knappt att du pendlar i humöret. I övrigt en ganska produktiv dag, i alla fall om du får jobba ifred.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att låta saker bero och det märks tydligt idag när du lyfter en gammal konflikt som egentligen borde vara begravd och glömd. Det handlar inte om att du är långsint, utan mer om att du ogillar att ha olösta problem i ditt bagage. Skytten lämnar aldrig lösa trådar.

Stenbocken 22/12-19/1

Även tisdagen handlar om att låta sig svepas med av nuet och inte grubbla så mycket framåt. Även om det finns lite praktiskt arbete den här dagen så är det mest nöjen, glädje och en känsla av att livet är på topp. Vissa Stenbockar kan vara nyförälskade och då förstärks den här känslan ytterligare.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen byter du ut dina vanliga arbetsuppgifter mot ett litet annorlunda projekt och det kommer att innebära ett miljöombyte, antingen för dagen eller för den närmaste tiden. Det här blir en intressant och informativ dag där du lära dig mycket på kort tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen känner du dig lite grälsjuk. Det är nästan som om du letar saker att bråka om, både på jobbet och privat. Du brukar sällan vara så här stingslig, men idag krävs det inte mycket för att du ska fräsa ifrån. Kvällen bjuder på nyheter om en släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons