Dagens horoskop måndag 25/3

24 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att fatta beslut idag. Både Månen i kombination med Vågen skapar extra velighet hos dig och det underlättar knappast när du står inför vissa ekonomiska avgöranden. Det är bara att inse att vad du än väljer idag så kommer du att ångra dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är ute och strövar så mycket som du kan den här dagen. Nya miljöer ger dig inspiration och får dig att bli glad. Just nu njuter du av att ta en dag i taget och att inte grubbla så mycket, varken framåt eller bakåt. Det blir en härlig och kreativ dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är både Fullmåne och Månförmörkelse den här måndagen. Du får energi av Månen så du kan fatta en ganska avgörande beslut, men sedan börjar du tveka. Du känner dig inte säker på vilken väg du vill gå och det kan innebära att du helt enkelt skjuter upp ditt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Det är en Fullmåne i kombination med Månförmörkelse vilket påverkar dig dramatiskt. Delar av dagen kan det vara som om du inte ens känner igen dig själv. Du pendlar mycket i humöret just nu och du upplever att du inte har kontroll över dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig stressad utan att veta varför. Det finns en rastlöshet i ditt horoskop som gör det svårt för dig att sitta still. Kan du arbeta fysiskt kommer det att hjälpa till att dämpa lite av oron. Du har ett ganska stort beslut som hänger över dig och det påverkar dig på ett omedvetet plan.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om kontraster, förmörkelsen får dig att tänka negativt om dig själv medan Fullmånen spär på ditt självförtroende. Det här gör att du pendlar mycket i vad du tror att du klarar av. Du går från osäkerhet till målmedvetenhet och tillbaka till att vackla igen.

Vågen 23/9-22/10

Du avskyr bråk och konflikter men Månförstärkelsen tar bort något av din konflikträdda sida och får dig att säga ifrån på skarpen hemma. Det här kan resultera i ganska vassa diskussioner. Samtidigt som det är tråkigt med osämja så är det bra att du står upp för dig själv.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen förstärker de känslor som du går in i den med. Om du är glad och positiv från början så kan det bli en riktig drömdag. Är du sur och grinig på morgonen så bör du sätta upp en varningsskylt att människor bör hålla sig borta från dig.

Skytten 22/11-21/12

Du brukar uppleva Fullmånen som rätt så jobbig, men idag mildras effekten av Månförmörkelsen. När Månen är skymd så minskar konflikten mellan eld och vatten. Även om du fortfarande känner av Månens påverkan så lyckas du vända den så att det blir en riktig bra dag till slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Fullmånen försätter dig i ett härligt drömskt tillstånd. Som de flesta jordtecken så är Stenbocken vanligtvis ganska pragmatisk, men idag sveps du med både av dina egna känslor och av den underbara stämningen omkring dig. Idag öppnar du upp dig på ett helt nytt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Inledningen på veckan blir ekonomiskt gynnsam. Månen ger dig en massa härlig energi medan förmörkelsen hindrar dig från att bli allt impulsiv. Du har lätt att ta dåliga beslut just under Fullmåne, men idag dämpas den impulsen av att det även är en Månförmörkelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det Fullmåne och det brukar vara din bästa tid men det faktum att Månen förmörkas håller tillbaka delar av energin. Du känner dig lite besviken på att du inte blir lika levande och positiv som du brukar under Fullmåne. Kvällen handlar om en vän som har problem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons