Dagens horoskop söndag 24/3

23 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du att fokusera på nuet. Du är en personlighetstyp som ofta tänker framåt eller grubblar på saker som hänt och det gör att du glömmer bort att stanna upp och bara vara. Idag tränar du aktivt på att fånga dagen. Det blir en berikande och härlig dag.

Oxen 20/4-20/5

Efter en underbar lördag är du kanske inte lika pigg som du brukar vara, men vad gör det, du är ju ledig och kan välja att göra ingenting. Njut av dagen och strunta i aktiviteter om du känner att du hellre vill ta det lugnt. För dig handlar dagen om att ladda batterierna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingen är väldigt modemedveten och du är trendig och vill gärna hänga med i det senaste. Idag känner du att du behöver uppgradera din garderob inför våren och sommaren. Den miljömedvetna Tvillingen går gärna på second hand eller letar efter bra miljöval.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det någon som behöver dig mer än du behöver göra det du planerat att göra. Det viktiga är att finnas där för den här personen även om det innebär inställda planer och bortprioriterade nöjen. Bryr man sig om en person så finns man där både i med och motgång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du göra något som bryter mot vardagen så därför ger du dig ut på en resa eller en utflykt med en person som står dig nära. Det blir en rolig dag där du hämtar energi från omgivningen. Under dagen får kan du låta din kreativitet få blomma ut.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen passar bäst för aktiviteter i naturen eller som är fysiskt krävande. Du behöver rensa tankarna och det gör du bäst när du rör på dig. Då låter du ditt undermedvetna processa alla problem du stött på under veckan. På kvällen kan du få ett överraskande samtal.

Vågen 23/9-22/10

Du har en släkting som du gärna träffar men den senaste tiden har du inte hunnit se hen så mycket som du skulle vilja. Idag tar du gärna med hen på en promenad och en mysig fika. Hens livserfarenhet och klokhet hjälper dig att se dina egna problem med andra ögon.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du fixa i hemmet. Våren har kommit smygande och när det blir ljusare ute inser du att det är dags för både storstädning och lite förändringar i hemmet. Det blir en pysslig dag, men när du ser resultatet så blir du väldigt nöjd med din insats. Skorpionen har ett öga för det unika.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag varvar du ned tempo rejält. Skytten har oftast två lägen, antingen full fart eller total avkoppling, det finns inget mittemellan för dig. Den här dagen handlar om att ladda batterierna och det gör du gärna i en lugn miljö. Under dagen får du höra en oväntad nyhet om eller av en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir ovanligt lyxig för att vara en söndag. Är det något som de flesta jordtecken uppskattar så är det guldkant på vardagen, och det har du i överflöd idag. Det blir allt från sovmorgon till lyxfrukost och roliga aktiviteter. Dagen avslutas lika härligt som den inleds.

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen bjuder på en rejäl dos frisk luft. Idag är du lite äventyrlig och testar gärna något nytt. Dagen handlar även om vänskap, djur och om att göra saker tillsammans med familjen eller din partner. På kvällen tillåter du dig att lyxa till det lite extra med både mat och dryck.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det vila och återhämtning som står på agendan. Der kan betyda olika från Fisk till Fisk. Vissa personer lämnar inte ens sängen medan andra kan ta en lång och lugn joggingtur. Oftast mår du bra när du är aktiv så länge det handlar om lugnare aktiviteter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons