Dagens horoskop Lördag 23/3

22 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag satsar du på att stärka ditt inre och din kropp. Det kan vara genom en mildare träning såsom yoga eller meditation men det kan också vara att du kör hårt på gymmet eller tar en lång joggingtur i naturen. Dagen blir skön men stillsam. Kvällen däremot kan bjuda på lite vildare nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig snyggare och mer attraktiv än du gjort på länge och du utstrålar en sensuell charm som väcker beundran hos de personer du möter. Idag är du verkligen i ditt esse. Du verkar ha planer på kvällen och dagen går åt till att fixa till dig lite extra. Om någon kan glamour, så är det Oxen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Oavsett väder är det vårkänsla i luften och dagarna bli märkbart ljusare. Du är på humör att möta våren utomhus. Oavsett om du är fysiskt aktiv med en sport eller om du går en promenad och letar vårtecken så blir det en mysig dag som ger dig en massa positiv energi.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns någon som du väldigt gärna vill träffa idag. Beroende på vem det är så har du olika metoder för att se till att ni ses. Är det en vän så ringer du och stämmer träff med hen. Är det en flirt ser du till att ta reda på vart hen är så du kan bumpa in i hen av en händelse.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns Lejon som är riktigt bra på grupparbete och så finns det Lejon som föredrar att göra allt på egen hand. Idag får du möjligheten att öva upp dina talanger inom just samarbete och tillhör du den senare gruppen Lejon så kan dagen bli lite av en prövning.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du en paus från alla måsten. Du tillåter dig själv att pusta ut och njuta av det faktum att det är helg. Det här blir en härlig dag där du gör saker som är bra för själen. Det kan innefatta god mat, en hobby eller bara en lång fika med någon som du älskar.

Vågen 23/9-22/10

Idag blommar din kreativitet ut ordentligt. Det blir en härlig dag då du uttrycker dina konstnärliga sida genom en hobby, mat eller kanske något mer artistiskt som musik, sång eller att måla. Det blir en härlig dag där du känner att du får chansen att göra det du älskar.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen fokuserar på sociala och roliga saker. Du kan vara bjuden på en fest, ordna en egen middag eller kanske ha en date på gång. Mycket den här dagen kretsar kring att förbereda dig eller ditt hem. Kvällen blir precis så lyckad som du hade hoppats att den skulle bli.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att röra på sig. Skyttar som har ett stillasittande jobb kan uppleva att det kliar i kroppen efter att få komma ut och vara fysiskt aktiv på sin lediga tid. Är vädret bara godtagbart så tillbringar du gärna en stor del av dagen utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du mycket som du tänkt att hinna med och risken är stor att du kommer få välja bort vissa saker. Även om du brukar vara bra på att planera din tid så är du lite väl tidsoptimistisk just nu. Under kvällen är det fest, god mat och nya bekanta som sätter färg på tillvaron.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar till stor del om utomhusaktiviteter och om att få massor av frisk luft och i bästa fall solsken. Vattumannen mår bra av att vara nära naturen. Du drar energi från skog och mark vilket gör att många Vattumän har hobbys där de är ute i naturen. Kvällen blir rolig men sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utmanar dig fysiskt idag i en miljö där du inte brukar vara. Det blir en inspirerande lördag där du pressar dig själv att göra ditt allra bästa. Dagen kan även innehålla någon form av tävlingsmoment. På kvällen pratar du minnen med en vän eller släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons