Dagens horoskop fredag 22/3

21 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även idag märker du att människor inte riktigt lyssnar på vad du har att säga. Idag har du en påverkan från Merkurius som gör det lättare för dig både att säga din mening och att kritisera om det behövs. Du behöver inte finna dig i den här typen av ignorans, var tydlig med ditt ogillande.

Oxen 20/4-20/5

Du är alltid på gott humör på fredagar oavsett om du arbetar eller är ledig. Den här fredagen förmedlar lite extra fredagsfeeling. Du kanske är bortbjuden på kvällen, ska gå på en date eller bara mysa med familjen. Oavsett kvällsplaner så har du en positiv energi genom hela dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lovat en person att ta tag i något som ingen vill göra och du inser att du måste stå vid ditt ord trots att du egentligen inte vill. Du vet med dig att du kan vara bra på att smita undan den här typen av uppgifter men idag ska du vara ett föredöme för andra. Kvällen blir festlig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen ser romantisk ut, särskilt för nyförälskade Kräftor. Du är av naturen en romantiker och när du vill visa dina känslor så slår du ofta på stort. Som singel kan den här dagen ändå bjuda på en del sensuell spänning. Du verkar ha en arbetsflirt eller en flirt med en granne/bekant.

Lejonet 23/7-22/8

Efter att ha blivit inspirerad under gårdagen så försöker du göra saker lite annorlunda idag. Du tycker det är kul att bryta mönstret. Det är inte så ofta som du har tid eller engagemanget att göra förändringar i rutiner som sitter, men idag har du både delarna.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen återvänder Månen in i Jungfruns tecken och det skänker dig ett nytt självförtroende. Du känner dig stark och modig. Idag ska du följa ditt hjärta och din passion. Var inte rädd för att vara sårbar, det är när du är som mest sårbar som belöningen blir som störst.

Vågen 23/9-22/10

Idag öppnar du upp dig inför en person som du inte känner så väl. Du är ärlig med dina känslor och hur du tänker. Det är inte ofta som du tillåter dig vara så här sårbar, men av någon anledning så litar du väldigt mycket på den här personen. Din magkänsla säger att hen är pålitlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag fokuserar du på det du håller på med och undviker situationer där du kan bli distraherad. En kollega tycker du är tråkig för att du håller dig för dig själv och hen kommer att göra allt för att få dig att släppa din koncentration. Kvällen handlar om en fest eller en middag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig fredag som går fort. Den här dagen väntar både goda nyheter och en överraskning. Mycket på eftermiddagen kretsar kring en investering eller någon form av inköp som du planerar att göra. Det här är något som kräver en del efterforskning från ditt håll.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen möter du en person som upplever dig som ganska kaxig med en tuff attityd. Det är intressant eftersom du oftast beskrivs som varm och empatisk av dina vänner. Din nya bekstaskap kommer att få se dina mjukare sidor längre fram, men just nu gillar du att visa att du är självsäker.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Oavsett om du arbetar eller är ledig den här fredagen så är det fest och party som gäller. Är du ledig har du lite mer tid av att komma in i rätt stämning och fixa dig själv. Arbetar du är du på ett strålande humör och du charmar dina kollegor. Som singel kan kvällen bli rätt så speciell.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag varvar du ned oavsett om du är ledig eller jobbar. Du tar det lugnt och stressar inte oavsett hur mycket det är att göra. Den här dagen handlar mer om dina kollegor och att ha kul tillsammans än det handlar om att producera. Kvällen ser ut att kunna bjuda på spontan utgång.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons