Dagens horoskop onsdag 20/3

19 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du hand om dig själv och skämmer bort dig. Du njuter av vardagslyx som god mat, kanske något fint till hemmet och lite vårshopping. På jobbet har du också tid att lyxa lite. Det kan innebära en längre lunchrast eller en mysig eftermiddagsfika.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en äventyrlig dag där du testar vad du är kapabel till. Det kan vara en fysisk utmaning men det kan också handla om att stå öga mot öga mot något som du tycker är läskigt som höjder, spindlar eller råttor. Det blir på sätt och vis en spännande dag där du inser att du är starkare än du tror.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen är kreativ och inspirerande och går väldigt fort. En bidragande faktor till det är att tempot är högt och du får stressa för att hinna med. Idag ställs du inför en problematik som vid första anblick kan verka svårlöst, men du hittar vägar att gå kring det.

Kräftan 21/6-22/7

Även onsdagen blir stressig och går alldeles för fort. Din lista på vad som ska hinnas med är väldigt lång och det finns inte en chans att du inte hinner med allt. Som Kräfta är du inte särskilt bra på att prioritera, du är ambitiös och vill hinna allt du tänkt dig. Det finns en risk för övertid idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag uppdagas en vit lögn och du blir arg även om du vet att den var för ditt eget bästa. Lejonet avskyr lögner och kan blir riktigt upprörd när människor saltar historier eller undviker att svara på en direkt fråga. Försök att se att den här lögnen i just det här faller var ganska oskyldig.

Jungfrun 23/8-22/9

Ibland kan du framställa dig själv som att du vet bäst och det kan uppfattas som respektlöst av de mer erfarna kollegorna. Kanske kan du försöka tona ned den sidan idag när du ska samarbeta med en riktigt gammal räv. Hen kommer inte att tolerera någon attityd från dig. Kvällen handlar om en aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Idag stiger tempot på jobbet vilket för med sig en ökad stress för dig. Du känner att du inte hinner med det du ska och du är för stolt för att fråga om hjälp. Diskutera med en kollega och se om hen kan se en lösning på ditt dilemma. Kvällen handlar om kvalitetstid med ett djur eller ett barn.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ska du ta ett steg ut i rampljuset. Du har talang och kunskap, något som du inte gärna skyltar med. Idag är det bra om du vågar visa upp de här sidorna eftersom du kan få ut fördelar av det som du inte ens tänkt på. Kvällen bjuder på en tankeställare.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du nya kollegor eller ska jobba i en ny konstellation. Även om Skytten oftast är omtyckt och lätt att ha att göra med så ogillar du att behöva anpassa dig till andra personer. Under eftermiddagen får du höra ett intressant skvaller om en chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du uppleva nya saker och det lär du dig mycket av. En del av den här dagen handlar om att kunna småprata med främlingar och etablera nya kontakter i en annorlunda miljö. Som Stenbock kan du vara lite blyg om det är mycket nytt, men idag visar du upp en mer självsäker sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag duger inte halvbra, idag ska det vara det bästa av allt oavsett om det handlar om kvaliteten på arbetet du leverar eller på lunchen. Du unnar dig den här dagen och du tycker att du förtjänar lite vardagslyx. Vattumannen kan vara väldigt kvalitetsmedveten, särskilt när du väl shoppar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en kollega som är väldigt principfast och som inte ruckar på reglerna för någon. Själv är du mer flytande när det kommer till rätt eller fel. Du kan se mellan fingrarna om du vet att du får tillbaka det senare. Ur ditt perspektiv handlar det om att ta och ge. Det kan uppstå en dispyt mellan dig och kollegan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons