Dagens horoskop tisdag 19/3

18 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Jobbmässigt bjuder inte tisdagen på särskilt många överraskningar. Du tycker att det är skönt att det är lugnt, samtidigt som det finns personer som du saknar att jobba med. Ta det här tillfället i akt att börja planera senvåren och sommaren. Det är alltid bra att ligga steget före.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du hålla dig till det du planerat att göra, men just nu är du väldigt nyfiken av dig så det kan bli en och annan avstickare från planen. Det gör inte så mycket, du mår bra av att vara lite impulsiv och kunna ta dagen som den kommer. På kvällen är familjen i fokus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tränger du undan oro och irritation på andra och fokuserar på dig själv och på att lära dig nya saker. Du upptäcker att dagen blir trevligare när du inte lägger för mycket energi på vad andra gör. Under dagen träffar du en kollega som charmar dig totalt med din härliga humor.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen stiger tempot på jobbet och du får stressa för att hinna med. Den här dagen är det viktigt att du har koll på helheten såväl som på detaljerna annars kommer du få problem. Kräftan ogillar att vara den som står som ansvarig även om du tycker det är kul att leda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag så vandrar Månen in i Lejonets tecken och det ger dig en extra energiboost.Plötsligt återvänder orken och framförallt viljan att göra saker. Idag är det en bra dag att boka in nya aktiviteter som en fysisk sport. Varför inte testa paddel? Kvällen handlar om ekonomin.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen ändras påverkan och energierna i ditt horoskop och du blir mer fokuserad på ditt arbete. Idag försöker du vara effektiv för att kompensera allt du inte hann under gårdagen. En kollega kan komma med en lite underlig fråga. Du blir fundersam över vad hen egentligen menar.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen pratar du mycket med en kollega som du känner att du klickar bra med, men som du av någon anledning inte har lärt känna lika bra som du skulle vilja. Idag är du väldigt social och utåtriktad vilket gör dig lätt att prata med. Kvällen handlar om familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Även under tisdagen känner du dig begränsad och inlåst. Jobbet har blivit ganska fyrkantigt och du har inte samma frihet att skapa som du en gång hade. Här gäller det att ha en bra kommunikation med din chef. Om du bara irriterar dig i tysthet så kommer ingenting att förändras.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen kommer det in energi från eld och det gör dig mer villig att uttrycka dig klart. Idag så kan du upplevas som lite väl ärlig. Det finns vissa subjektiva åsikter som du skulle kunna hålla för dig själv, men du väljer att uttrycka dem istället. En konflikt i hemmet eskalerar under kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Även under tisdagen är du fokuserad på att vara här och nu. Oavsett vilka aktiviteter du ägnar dagen åt så handlar det mycket om att göra en sak i taget och att avsluta den innan du påbörjar nästa projekt. Just nu mår du väldigt bra och det syns både i ditt arbete och på ditt sätt att möta nya människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en mysig dag där du framförallt tillåter dig att vara ganska fri i ditt upplägg av dagen. Även om det finns saker du måste hinna med och saker du bör göra så ser du till att lämna utrymme för improvisation och spontanitet. Idag har du även en väldigt intensiv och livlig diskussion med en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen är en dag som bjuder på högt tempo och ett fullspäckat schema. Du har höga ambitioner men då måste du också kunna planera din tid. Fisken kan vara lite slarvig med att förbereda ett arbete som hen ska utföra, du föredrar att kasta dig in i det nya och ta problemen allt eftersom de kommer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons