Dagens horoskop måndag 18/3

17 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska lugn och skön. På grund av ledighet eller sjukdomar är många av dina kollegor borta och det innebär att flera större projekt skjuts upp. Själv passar du på att göra saker som du aldrig hinner med i vanliga fall. Kvällen handlar om en vän och en hemlighet.

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du ett härligt flyt i ditt liv och du njuter ovanligt mycket oavsett om det är helg eller vardag. Idag håller du på att etablera nya rutiner som du ska hålla den närmaste tiden. Dagen blir trevlig och social, du träffar nya människor och ser inspirerande miljöer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite oroad för en familjemedlem som inte tar hand om sig lika bra som hen skulle kunna. Det kan vara allt från att slarva med mat och sömn till att trassla in sig i komplicerade relationer. Tänk på att det är en vuxen person som måste lära sig att ta ansvar för sina egna handlingar.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med Månen i ditt eget tecken och det ger dig en härlig energiboost. Måndagen blir en riktig toppendag där allt går som du vill att det ska göra. Under eftermiddagen kan du få en trevlig inbjudan eller ett omtänksamt sms som piggar upp dagen ytterligare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen saknar du energi och det kan göra dig trött och irriterad. Du orkar inte ta tag i olika projekt, det blir mer att du påbörjar något och sedan något mer som du inte avslutar. Det blir en hattig dag där du inte får så mycket gjort. Kvällen handlar om en hobby.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun är mer känd för att vara pragmatisk och rationell snarare än drömmande, men idag finns en influens från Kräftan som gör att du tenderar att sväva iväg i dina tankar. Du har svårt att fokusera på uppgifterna framför dig, du vill hellre dagdrömma om något som du ser fram emot.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med att känna dig lugn och fokuserad. Dagen passar bra till att göra komplicerade uppdrag som kräver både tålamod och fokus. Din chef kan försök uppmuntra dig att tänka lite annorlunda, ta gärna råd men följ ditt eget huvud.

Skorpionen 23/10-21/11

Du känner dig uppbunden av regler och rutiner, något som passar den självständiga Skorpionen illa. Du blir låst på jobbet och du kan inte göra som du vill eftersom sparkrav och effektivisering sätter stopp och innovativa idéer. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ovanligt diplomatisk för att vara du den här måndagen. Istället för att säga det du har på hjärtat så försöker du att linda in eller helt undvika att avslöja det du känner. I övrigt en produktiv dag som fokuserar på att få mycket gjort utan att stressa. Privat så har du en del aktiviteter inbokade.

Stenbocken 22/12-19/1

Stenbocken är väldigt duktig på att varva ned, särskilt om du har semester eller är hemma av någon anledning. Idag är en dag då du väljer att helt gå upp i nuet. Du planerar varken framåt eller funderar över saker som hänt, allt utom nuet är ganska oväsentligt. Det blir en skön dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du ett djupt andetag och hittar stillheten inom dig. Under en lång tid har du hela tiden legat flera steg före i din planering och du har levt nästan mer i framtiden än i nuet. Idag landat du i ögonblicket och det är en skön känsla att helt gå in i det som händer kring dig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar in i den här veckan. Det finns mycket som du vill göra och du vill visa dina chefer att du är både ambitiös och noggrann i det du gör. Det blir en intensiv dag där du är besviken över att inte hinna mer du gör. Kvällen handlar om att ta del av en hemlighet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons