Dagens horoskop söndag 17/3

16 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det släkt och familj som gäller. Det kan vara något organiserat som ett släktkalas eller en middag, men det kan även röra sig om en spontan söndagsfika med den äldre generationen. Det blir en mysig dag där du kan slappna av och njuta av att slippa vara nyttig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir starten på ett nytt äventyr. Det kan vara att du njuter av ledigheten tillsammans med din familj och att ni hittar på roliga och lite annorlunda aktiviteter. Den här dagen kan också handla om en inspirerande hobby, dina vänner eller bara en massa härlig egentid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går upp i dig själv idag och tar hand om dig och dina behov. Idag fixar du gärna fint hemma eller förnyar din garderob lite. Det blir en lagom social dag där du njuter av att slippa grubbla så mycket. Du tar dagen som den kommer och ser till att varva ned ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen grubblar du mycket över hur du ska lägga upp en plan för att få hela familjen att kunna träffa oftare. Du märker att ni glider ifrån varandra eftersom alla har så mycket med sitt. Idag kommer du på, inte bara en, utan flera bra idéer för att skapa en bättre sammanhållning mellan er.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns du där för en vän som inte mår helt bra. Det kan röra sig om fysisk ohälsa men det troligaste är att hen just nu har privata problem och går igenom något jobbigt. Självklart finns du där för att stötta och lyssna på din vän. Kvällen handlar om att förbereda dig för nästa vecka.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen fokuserar mycket på familjen och på dina närmaste vänner. Det blir en bra dag där ni aktiverar er tillsammans. Du gillar att samla familjen omkring dig, gärna kring en fika eller middag. Jungfrun är av den åsikten att allt festligt kan firas med mat.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du tagit på dig flera olika saker och du har även lovat familjemedlemmar att du ska stötta, följa med eller delta i aktiviteter. Det blir svårt att hinna med allt och du kan tvingas att prioritera, här gäller det att vara rättvis för att undvika att såra inblandade parter.

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen får du hjälp av en vän med ett projekt som du har. Hen är toppen på det sättet att hen aldrig har problem med att hoppa in och stötta. Det här är en person som dessutom sitter på värdefull kunskap och en massa erfarenhet. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en riktigt aktiv dag som du mer än gärna tillbringar utomhus om vädret samarbetar. Det finns en rörelse och energi i ditt horoskop som gör dig rastlös om du blir stillasittande för länge. Idag är det också läge att lyfta ett känsligt ämne med en vän eller familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om att njuta av livet, om lyx och om att vara ledig. Dagen blir en drömstart på ett par härliga veckor för din del. Oavsett om du är på semester, njuter av den begynnande våren eller bara är allmänt social och glad så börjar en bra tid i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att njuta av livet i full skala. Det kan vara hemmalyx, brunch på stan eller att slappna av i en exotisk miljö som ett SPA. För dig blir dagen ett sätt att komma undan vardagens tristess. Det är den här typen av upplevelser som får dig att slita så hårt i veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du bokat tid med dig själv och en hobby som du älskar men sällan hinner med. Du är dålig på att prioritera dig själv även om du har blivit bättre på det den senaste tiden. Idag tänker du göra det du tycker är kul och strunta i alla måsten hemma. Det blir en härlig avslutning på veckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons