Dagens horoskop lördag 16/3

15 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar först och främst om att utmana dina rädslor. Det blir en riktig äventyrsdag som kan bjuda på en blandning av lite skräck, glädje och positiva överraskningar. Här gäller det att vara öppen och att lita på din vän att hen vet vad hen håller på med.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en blandning av vila och aktivitet. Det blir en skön och lat dag där du inte anstränger dig särskilt mycket mer än att du tar en promenad eller upptäcktsfärd i närområdet. Kvällen ser lite festlig ut, den bjuder på en spännande miljö och rikligt med god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det utomhusaktiviteter som gäller. Du mår bra av att röra på dig och du är gärna fysiskt aktiv. Du tycker om att utmana dig själv och vara lite äventyrlig vilket gör det här till en utmärkt dag att testa något nytt. Kvällen handlar om att ta plats i ett socialt sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du en paus från allt. Det har varit mycket både privat och på jobbet så du behöver en chans att resa ut dina tankar och få vila upp dig. Du kan ha mindre jobbiga aktiviteter inplanerade men det troligaste är att du inte ens lämnar hemmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ger du plats och tid för en hobby som du inte hinner med lika ofta som du skulle vilja. Det här är ett intresse som funnits hos dig under lång tid, men det är först nu som du verkligen låter den här passionen få blomma ut. En lyckad lördag med andra ord.

Jungfrun 23/8-22/9

Mycket den här lördagen kretsar kring en gåva eller en present. Det kan vara något du får men mer troligt något som du planerar att ge bort. Du vill alltid visa att du tänkt efter när du ger bort något så idag lägger du tid och omsorg på att hitta den perfekta presenten.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen stannar du gärna inomhus och gör saker antingen hemma, på gymmet eller kanske ägnar delar av dagen åt en mer kreativ hobby. Det blir en skön dag som kontrasterar mot vardagen. Se upp för en grälsjuk släkting som vill irritera dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du väldigt osjälvisk och sätter en väns behov före dina egna projekt. Du finns inte bara där som en vän som lyssnar utan du ser till att hjälpa hen aktivt med sina problem. Den här dagen kan du få roliga nyheter beträffande din ekonomi eller din karriär.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en träff med en vän, släkting eller date. Det handlar om något som du lovat men som du inte kunnat uppfylla förrän nu. Du ogillar att stå i skuld till människor och idag kan du äntligen betala tillbaka till din vän. Kvällen blir full av oväntade händelser.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag landar du i det faktum att du är ledig och att du är fri att göra vad du vill. Du har en härlig dag att se fram emot och det är ganska troligt att du shoppar en del den här dagen. Du har länge funderat på inköp som du vill göra och idag finns det möjlighet att strosa i affärer.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter att ha stressat så mycket som du gjort den här veckan förtjänar du verkligen en dag där du kan varva ned och komma till ro. Den här dagen gör du inte så mycket. Du fokuserar på att ha trevligt, att slappna av och att skämma bort dig själv. Det blir en skön dag och en rolig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en yngre släkting eller familjemedlem som har en förmåga att råka illa ut. Hen sätter sig själv i de underligaste situationer och det brukar bli du som finns där och hjälper hen när det krisar. Idag är det återigen dags för dig att få den här personen att agera förnuftigt i en konflikt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons