Dagens horoskop fredag 15/3

14 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om kommunikation och om vikten av att vara tydlig. Ibland så uttrycker du dig vagt för att lämna saker öppna, men idag finns det en risk att en kollega feltolkar det du säger för att du inte är rak nog. Kvällen ser ut att bli en mix av nöjen och möten med nya människor.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du väldigt trött men vid gott mod. Idag vill du upptäcka nya miljöer och överraska dig själv med något spännande och annorlunda. Det blir en härlig dag som blir ännu bättre om du unnar dig en liten siesta under eftermiddagen eller tidig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du kommit ikapp med allt som gick fel i början av veckan och det finns en effektivitet och en organisation i ditt sätt att arbeta idag som inte brukar finnas där. Dagen går fort och du är glad och social. Det är särskilt en kollega som du klickar extra bra med och det lyfter hela din dag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det upp en fråga om etik och moral på ditt arbete. Du brukar vara väldigt lyhörd och empatisk i den här typen av sammanhang, men idag tycker du att det gått lite långt i människors önskan om hänsyn. Ni är trots allt först och främst en arbetsplats.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver se över din ekonomi och idag tar du tag i den här lite trista uppgiften. Du kommer mötas av en del positiva överraskningar och det kan ge dig blodad tand att börja spara och investera mer. Vanligtvis är Lejonet mer av en slösa än en spara, men du är inte bättre än att du kan ändra dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du komma undan en kvällsaktivitet. Du har lovat en eller flera vänner att hänga med, men du känner att du varken har lust eller ork. Ibland kan det vara bra att tvinga ut sig själv, du kommer att ha kul när du väl är på plats, det är bara resan dit som är jobbig.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är oftast inte särskilt tävlingsinriktad, men då och då vaknar dina instinkter till liv och då blir du farlig. Idag är en sådan dag då du utmanar din omgivning i det mesta från sällskapsspel till jobbuppdrag eller frågesport. Vissa mer atletiska Vågar kan ägna delar av dagen åt en fysisk utmaning.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen bjuder på en hel del lösa rykten och skvaller även om du väljer att se det som matnyttig information. Som Skorpion försöker du hålla dig borta från skvaller, men din nyfikna natur gör att du dras till människor som gärna delar med sig av vad de vet. En skön dag som avslutas med en rolig aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en vän eller kollega som kan linda dig kring sina fingrar. Hen har precis den rätta blandningen av inställsamhet, smicker och karisma som får dig att göra allt hen säger. Idag faller du återigen för hens komplimanger och det ger dig mer jobb än du egentligen behöver ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag går du på upptäcktsfärd i nya miljöer. Det blir en bekväm, intressant och mysig dag. Du hämtar inspiration i det du ser och de människor du möter. Den här dagen handlar även om att kunna koppla av och njuta av nuet. På kvällen är du trött, men inte för trött för god mat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du vissa inköp som du måste göra annars är det fritt fram att njuta av den här dagen som det passar dig. Det blir en lagom aktiv dag där du fokuserar mer på att ha kul och njuta av stunden än på arbete och måsten. Kvällen handlar om god mat i en exotisk miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du charmen själv. Du är rolig, glad och karismatisk på samma gång. När du är på det här humöret så flockas både vänner och bekanta omkring dig, så njut av uppmärksamheten. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en rad nöjen. Om du är öppen för det nya kan det bli en lärorik kväll.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons