Dagens horoskop torsdag 14/3

13 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop torsdag 14 mars 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag arbetar du gärna med dina händer. Du är kreativ och har en härlig fantasi. Du undviker skrivbordsarbete om du kan eftersom du tycker att det är tråkigt just nu. Du är även social och utåtriktad. Den charmiga Väduren har sällan svårt att hitta nya vänner. Kvällen ser ut att kunna bli romantisk.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om en resa men också om att upptäcka nya saker. Det kan vara en utflykt med jobbet för att skaffa dig inspiration eller så kanske du åker iväg på en weekendresa eller semester. Oavsett dagen aktivitet så är du på ett strålande gott humör hela dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under torsdagen jobbar du med att ändra på saker som blivit fel, men också om att börja om med vissa projekt, men du närmar du dem lite mer ödmjukt. Du kan till och med be att få hjälp av en mer erfaren kollega. Vanligtvis är Tvillingen väldigt självständig, men idag inser du att ensam inte alltid är stark..

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om att drömma stort. Idag vet du verkligen vilket mål du har. Du ger dig in på något som i många av dina kollegors ögon är omöjligt. Inte för dig, tack vare ett rejält självförtroende och en gedigen kunskap kan du visa vart skåpet ska stå. På kvällen väntar nyheter.

Lejonet 23/7-22/8

Även under torsdagen lägger du tonvikten vid effektivitet. Du vill inte behöva stressa in helgen så du ser till att få så mycket gjort som du kan på kort tid. Det blir en bra dag där du upptäcker nya, positiva sidor hos dig själv. Kvällen handlar om att bevara någon annans hemlighet.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun trivs oftast bäst att jobba själv så därför kan det vara nyttigt för dig att jobba i grupp. Idag tvingas du att anpassa dig till andra personer och lyssna till deras åsikter, något du kan tycka är jobbigt, särskilt om de blir långrandiga i sina utläggningar. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På torsdagen får du lära dig en hel del nya saker och det tycker du är kul. Det är lite extra roligt att det dessutom involverar en hel del personer som du inte träffat tidigare, det blir en dag full av intressanta möten och mycket information. Kvällen kan leda till en spontan utgång.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen har alltid en stark personlighet och du sticker ofta ut. Ibland tycker du att det skulle vara skönt att en bland många. Idag är en sådan dag då du inte vill synas. Tänk på att om du försöker ändra på dig själv så är det du som kommer att lida mest. Var dig själv, du är fantastisk som du är.

Skytten 22/11-21/12

Du har en rolig, annorlunda och utvecklande dag att se fram emot. Du gillar att visa att du är duktig på det du gör och du har inga problem att kasta dig in i nya utmaningar. Idag får du lite mer kött på benen och det kan ge dig en bättre bas att utgå ifrån samt att du får ett bättre självförtroende.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en härligt lyxig dag då du kommer bort från rutiner och tråkig vardag. Även om det finns en hel del stillasittande den här dagen så ser du till att göra det bästa av allt. Det blir en dag som bjuder på skratt, roliga upplevelser och en ny miljö.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en stressig, rolig och intensiv dag som du har att se fram emot. Du ligger lite efter med ditt planerande, men när du väl kommer ikapp så känns det bra. Den här dagen handlar även om att göra saker tillsammans, det kan vara med familj, vänner eller kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen inleds med en fin komplimang från en chef eller kollega som beundrar dig. Det blir starten på en bra men samtidigt utmanande dag. Du måste vara på tå för att inte missa något viktigt. Dagen består av många möten och mycket information som du ska processa.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons