Dagens horoskop onsdag 13/3

12 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under onsdagen försöker du vara metodisk och göra en sak i taget. Du undviker medvetet all stress och försöker att inte tänka längre än till den uppgift du har framför dig. En chef försöker ösa på dig mer arbete, men du står upp för dig själv och säger ifrån.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del måsten idag som du bör hinna med men i övrigt är det här en härligt egoistisk dag där du kan prioritera dig själv och dina behov. Du tycker att det är kul att ta hand om dig själv och du kör gärna hemma SPA om du inte har ekonomin att gå på ett riktigt. Oxar gillar lyx, men vet hur man lyxar i budget.

Tvillingarna 21/5-20/6

I början på veckan kände du att inget kunde gå fel, men idag märker du att i din iver att bli klar med vissa saker så har du slarvat en del med detaljerna. Idag får du rätta till de fel du gjort. Privat är du lite lugnare idag, du pysslar gärna hemma med fixar vårfint, du låter din konstnärliga sida få blomma ut.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in jord i ditt tecken då Månen går in i Oxen. Det kommer att stabilisera en del av rörigheten i ditt horoskop. Du landar i vad det är du håller på med och innan dagen är slut har du lyckats få en hel del saker gjorda. Kvällen blir mysig och social.

Lejonet 23/7-22/8

Idag drar du upp tempot på jobbet eftersom du vill hinna med så mycket som möjligt. Du kan vara väldigt effektiv när du sätter den sidan till. Privat har du också en del att stå i. Du har frivilligt tagit på dig en massa olika uppdrag både från vänner och släkt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du undvika hårt arbete eftersom du är väldigt trött. Vissa kollegor kan uppleva att du försöker smita undan, men för dig handlar det om att faktiskt lyssna på din kropp. Jungfrun brukar vanligtvis köra på när kroppen säger nej, men idag så vet du att du varken har den fysiska eller psykiska orken att tvinga dig själv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Efter att ha lagt grunden till ett nytt beslut eller ett nytt projekt på jobbet är det dags att komma igång på riktigt. Idag är det väldigt kritiskt att du tänker rätt, om du stressar är risken stor att du begår onödiga misstag. En chef finns där och stöttar dig om du behöver. Kvällen handlar om en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag försvinner den där härliga energin som du har haft under början av veckan och det kan leda till en dipp för dig. Du har varken ork eller lust att ta tag i saker. Det här är en mellandag som passar bra till rutinarbete och mindre projekt. Kvällen handlar om hemmamys och en familjevän.

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer det nyheter som berör din huvudsakliga arbetsplats. Det här är något som du gått och väntat på, men som du inte trodde skulle bli av riktigt än. På eftermiddagen kan du få kritik av en kollega som gillar att peka finger åt andra, men har svårt att ta kritik själv.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du fullt upp med att organisera en resa eller en utflykt. Det kan vara allt från en hel semester till något som har med jobbet att göra. Du har mycket att tänka på och det gäller att ha koll på många små saker samtidigt. Kvällen bjuder på hemmamys och vardagslyx.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fokuserar du på en familjemedlem som du inte kommer att se på ett tag. Det kan röra sig om en flytt, en resa eller att hen ifråga ska plugga på en annan ort. Det blir lite sorgligt, men ändå mysigt, du vet ju att individen ifråga kommer att ha det bra. Kvällen fokuserar på familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det bra om du tänker rationellt och agerar efter en viss agenda. Blir du för ostrukturerad kan du missa viktiga saker och då kommer du få mer jobb längre fram. Även om du inte är det mest praktiska tecknet i zodiaken så kan du lägga upp en bra strategi när det behövs.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons