Dagens horoskop tisdag 12/3

11 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en medvetenhet i ditt tecken som inte funnits där tidigare, det handlar om att du är väldigt fokuserad på nuet och att vara i ögonblicket. För den livfulla Väduren kan det vara svårt att koncentrera sig på det du gör för tillfället och inte börja fladdra iväg i dina tankar så det är en nyttig övning för dig.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen jobbar du tätt med en medarbetare för att se till att hen har koll. Du tror på att ge människor ansvar, men samtidigt vill du inte lägga mer på hen än att hen känner att det är okej. Det blir en ganska trevlig dag som går fort. Kvällen handlar om familjen och om att mysa tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under tisdagen går allt med en rasande fart. Du har en massa järn i elden och din energi verkar aldrig ta slut. Det här är en bra dag att göra saker privat, som att träffa vänner, en hobby eller träna efter jobbet. Du har orken och viljan, så ta tag i ditt privatliv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen är du lite förvirrad, du har väldigt många järn i elden och du har lite svårt att komma igång eftersom du inte riktigt vet var du ska börja någonstans. Även idag får du hjälp av din kollega och du börjar inse att hen kanske är lite svag för dig. Kvällen handlar om sport, antingen att titta på eller delta i.

Lejonet 23/7-22/8

Du har fått en beundrare på din arbetsplats och du kan uppleva hen som lite efterhängsen. Var snäll mot din kollega, hen kan inte hjälpa att hen inte kan motstå din härliga charm. Du kan ibland bli lite syrlig mot dina beundrare så vakta på din tunga.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du ett problem att lösa och det utmanar dig att tänka lite annorlunda. I regel är det bra för dig att testa dina gränser på det här sättet, du ska bara ha tålamod med dig själv. Det är när du blir frustrerad på att saker inte går tillräckligt snabbt som det brukar köra ihop sig för dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att plocka fram fakta och visa varför din plan är den bästa. Du kanske inte är lika övertygande som Vågen, men du kan ändå argumentera för sin sak när du vill. I din värld gäller det att få med alla andra på ditt tåg. Kvällen bjuder på ny information om ett gammalt problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag stressar du en hel del för att hinna med på jobbet. Som tur är har du mycket energi i ditt horoskop just nu så det hjälper dig att hålla tempot högt utan att bli nedstämd. Den här dagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter på eftermiddagen eller kvällen.

Skytten 22/11-21/12

Idag hamnar du i en situation som du tycker är jobbig och den enklaste vägen ut är att ge med dig. Du mår bättre av att stå på dig i det här fallet även om det innebär att du får kämpa för det du tror på. Att vika undan är inte riktigt Skyttens stil. På kvällen träffar du gärna dina vänner.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen har du mycket att göra, både på jobbet och privat. Du har tackat ja till ganska många åtaganden den närmaste tiden och nu börjar du fundera på om det var så genomtänkt. Försök inte hantera allt samtidigt, bena upp det i mindre mål och fokusera på en sak i taget. Kvällen handlar om att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen går väldigt fort och du hinner inte med hälften av det du planerat. Vad som är viktigt när du slutar för dagen är att du verkligen slutar och inte tar med dig jobbet hem. Kvällen handlar om att fixa saker i hemmet. Du har en hel del projekt som du inte är klar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du går in i tisdagen i samma anda som måndagen. Du känner att du inte har något att förlora på att vara modig och våga ändra på saker. Fisken är inte lika mån om rutiner som vissa andra tecken så du tycker att det är kul att vända upp och ned på sättet du arbetar bara för att se om det blir bättre så.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons