Dagens horoskop måndag 11/3

10 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är Månen i Vädurens tecken och de dubbla energierna ger dig en stark vilja och en härlig entusiasm. Idag vill du verkligen sätta igång med olika projekt, se bara till att du inte påbörjar mer än du hinner avsluta. Kvällen utmanar dig fysiskt.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket att ta tag i den här måndagen, men som tur är får du en energiboost av eld. Du har både orken och organisationen att ordna med planering för dina kollegor så att de känner sig trygga i det ni gör tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen är du väldigt positiv och driven. Det finns en vilja att sätta igång med saker och du känner dig stark och oövervinnerlig. Du har en massa projekt på jobbet och det blir en riktig rivstart på veckan. Det som kan skapa problem är att när du blir ivrig, så tenderar det att gå för fort.

Kräftan 21/6-22/7

Du mår ovanligt bra den här måndagen och det finns en massa härlig energi hos dig och du drar i gång flera saker på jobbet. Idag får du medhåll av en kollega i en intern konflikt. Det finns en person som ofta startar olika bråk och idag blir du ofrivilligt indragen i det. Din kollega tar dig i försvar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det bubblar av positiv energi i dig den här måndagen. Du är glad, charmig och oemotståndlig. En ny kollega blir bländad av din karisma och humor idag. Du kan vara på gränsen till flirtig när du är på det här humöret, något dina gamla kollegor vet om, medan nya personer upptäcker det med tiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan ha lätt att fräsa ifrån den här måndagen. När du har mycket eld i ditt horoskop blir du regel lite mer stingslig. Oftast känner du själv av den här påverkan och parerar den. Idag tänker du inte ens på att du är tjurig, du är så fokuserad på att få saker gjorda.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du övertygad om att din linje är den enda rätta och att alla andra har fel. Det är sällan som Vågen är så kompromisslös som du är idag, men ingen kan få dig att ändra din åsikt. I övrigt en ganska stressig dag där du tvingas tampas med griniga kollegor.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en massa positiv energi hos dig idag. Du har kommit på att du faktiskt gillar måndagar till skillnad från många andra. Måndagen är ett oskrivet blad på en ny vecka och varje måndag känns det lite som att du får en chans att börja om. Idag möter du en fängslande person som du vill veta mer om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av energi i ditt tecken idag och det kunde ge dig en rivstart på veckan, men just idag så leder det till att du påbörjar alldeles för många saker och att du inte har någon riktig koll. Det här är ett problem som kan uppstå för eldtecken när det kommer för mycket eld in i horoskopet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det många bollar i luften samtidigt för den lite enkelriktade Stenbocken. Du kan tycka att det är svårt att sortera tankarna när det är så mycket att fokusera på. Det du mår bra av är listor som du kan pricka av så att du känner att du har kontroll. Börja gärna dagen med att göra en lista.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket du ska hinna med. Du har inte riktigt landat från förra veckans aktiviteter, men ändå förväntas du kunna leverera svar som du inte har. Här gäller det att vara bestämd och påpeka det orimliga i vissa krav. Kvällen blir väldigt tidig för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du göra saker annorlunda. Du är trött på rutiner och på att göra på samma sätt dag ut och dag in. Det kan vara små förändringar, som att flytta lunchen, vända på arbetsmetoderna eller byta uppgifter med en kollega, du kan också göra riktigt omfattande förändringar i din vardag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons