Dagens horoskop söndag 10/3

09 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen är det fysisk aktivitet som gäller. Du har fått ditt själsliga behov tillfredsställt och du vill att kroppen ska få sitt. Det blir en skön dag som går fort, särskilt om du tillbringar den med vänner som har samma intresse som du har. På kvällen får du roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen vill du etablera en relation till en person som är lite mer av en bekant än en nära vän. Det finns en hel del anledningar till varför du vill förbättra er relation, du vet att ni kan hjälpa varandra inom ett område där det kan vara svårt att hitta andra bundsförvanter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det har varit mycket arbete och måsten den senaste tiden, men idag väljer du att lägga allt sånt åt sidan för att kunna umgås med dina vänner istället. Det blir en lättsam och trevlig dag där du prioriterar nöjen. Ett spontanköp kan få vissa personer att höja på ögonbrynen.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är tätt förknippad med Månen så idag när det är både Nymåne och Supermåne på samma gång så rör det upp en massa känslor. Främst rör det något i ditt förflutna som du trodde av glömt och begravet. Ett slumpartat möte visar på raka motsatsen, du har varken glömt, förlåtit eller gått vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Efter en bitvis annorlunda och utmanande vecka är det dags för dig att landa i vem du är och vart du är på väg. Det blir en bra söndag som där du tillåter dig att andas. Vanligtvis är tempot i ditt liv så högt att du inte hinner reflektera så mycket. Har du möjlighet bör du tillbringa tid i naturen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du en tendens att drömma dig bort. Du brukar vara väldigt realistisk i ditt sätt att vara men just nu påverkas du mycket av Fiskarnas tecken och då blir det lätt att du svävar iväg i dagdrömmar om framtiden. Dina drömmar är inte orealistiska, men det är storslagna.

Vågen 23/9-22/10

Efter en intensiv vecka och en fysiskt brutal lördag så förtjänar du lite lugn och ro den här söndagen. Du fokuserar på återhämtning och vila. Du kan ägna dagen åt lugna aktiviteter som att stretcha, ta en promenad eller bara en långfika med din bästa vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en passion som handlar om ett intresse och det är sällan du tar dig tid att följa ditt hjärta. Idag har du både möjligheten och energin att satsa på din dröm. Även om det bara blir ett litet första steg, så är det ett steg i rätt riktning. Nymånen ger dig kraften att våga drömma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är mycket i ditt liv just nu och du har dåligt samvete för att du inte tar dig tid med en äldre släkting. Idag prioriterar du den här personen och avstår från saker som du egentligen skulle ha gjort. Du visar värme och omtanke, något som bli väldigt uppskattat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag håller du dig lite för dig själv. Du behöver få varva ned och fokusera på ett projekt som du håller på med. Stenbocken är väldigt bra på att chilla. Det finns få personer som kan ägna en hel dag till att göra ingenting utan att bli rastlös. Det är just din förmåga att slappna av som gör dig så effektiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du en utflykt med en eller flera familjemedlemmar. Det blir en rolig dag som bjuder på fika, trevligt sällskap och en väldigt positiv överraskning. Den här dagen blir precis vad du behöver för att kunna fokusera framåt. Kvällen handlar om goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Även om de starkaste effekterna av Månen klingar av under söndagen så kommer du ändå känna av dess påverkan. Du känner hopp, lite sorg och en ny säkerhet på vad det är du behöver i ditt liv. Det här blir en dag som kantas av inre övertygelse och kraft.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons