Dagens horoskop lördag 9/3

08 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen vill du utforska och upptäcka nya saker. Det kan vara i din omedelbara närmiljö eller så tar du en tur lite längre bort. För dig handlar dagen om att låta själen få sitt. Det kan vara vackra naturmiljöer, en mysig stadsvandring eller något kulturellt evenemang som en festival.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen tar du en sak i taget. För dig handlar dagen om att vara organiserad och känna dig nyttig. Du har en del saker, både arbetsrelaterade och privata som du vill beta av. Idag får du information om en vän som kan hjälpa dig att fatta ett beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har något du måste göra som du tycker är tråkigt och som du skjutit upp så länge som möjligt. Idag har du inget val, det är bara att bita i det sura äpplet. Det blir en kamp mot klockan eftersom du, som vanligt, är ute i sista minuten. Kvällen kan bjuda på en udda inbjudan.

Kräftan 21/6-22/7

Du har stått och vägt mellan två vägar att gå, den ena är enkel men inte så utmanande medan den andra kommer att kräva en hel del av dig. Idag fattar du ditt beslut baserat på ett moget övervägande och det visar hur långt du har kommit i din självinsikt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även lördagen handlar om att hänga med samma grupp som under gårdagen. Det blir en rolig och annorlunda dag eftersom de här personerna testar dina fördomar och få dig att göra saker som du vanligtvis undviker. Det är bra för dig att kliva ur din komfortzon och utmana dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Som de flesta jordtecken så har du din familj nära, om inte i verkligheten så i hjärtat. Idag träffar du dina nära om du kan, annars sätter du av tid att prata med dem i telefonen, skriva ett brev eller ett längre sms. Mycket den här dagen handlar om din relation till din familj.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du dig an en fysisk utmaning. Just Vågen är inte kända för sina atleter, men du tycker att det är lite kul med sport. Idag testar du på något nytt och utmanande och det kan hända att du slutar dagen med en rejäl portion träningsvärk. En släkting har roliga nyheter att berätta.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag bör du säga nej, inte bara en gång utan flera gånger. Du blir lätt övertalad att göra saker som du egentligen vill avstå ifrån så det här är ett perfekt tillfälle att öva på att säga nej. Se till eget bästa och inte till alla andras behov för en gångs skull. Kvällen ser ut att bjuda på middag eller fest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du på väg att göra något väldigt impulsivt och det skulle kunna resultera i en lite större förlust. Som tur är har jord influensen från början av veckan lärt dig att göra efterforskningar innan du fullföljer en affär. Fakta talar för sig själv och idag räddar just fakta skinnet på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här dagen blir en slags återträff. Du hänger med vänner som du inte ser lika ofta nu för tiden och det blir en rolig dag som går fort. Kvällen bjuder på en spontan inbjudan och på en chans att träffa någon som intresserar dig mer än du vill erkänna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har hamnat efter och nu vill du komma ikapp. Det blir en händelserik dag där du ser till att göra en massa små ärenden. dagen handlar också om familjen, att umgås och att ha roligt. Kvällen bjuder på en och annan historia. Det blir en skön och rolig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag slår Nymånen till i sin fulla styrka i Fiskarnas tecken. Eftersom det dessutom är en Supermåne så kommer du att bli berörd på flera olika sätt. Nymånen handlar om förändringar och möjligheten att gå vidare. Det här blir en intressant och känslofylld dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons