Dagens horoskop fredag 8/3

07 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du glad, utåtriktad och nyfiken. Det finns en vilja att upptäcka saker och uppleva det som är annorlunda. Det här är en dag som passar till kulturella aktiviteter såsom museum, att gå på teater eller kanske en mysig klubb som spelar lite alternativ musik.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du måna lite extra om dina vänner. Det kan vara att prioritera dem framför familjen idag eller att du hör av dig med ett extra omtänksamt sms. För dig handlar det om att måna om din nära. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och lite skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag träffar du en person som fascinerar dig med sin karisma och kunskap. Det kan vara någon du möter genom en gemensam bekant eller en kontakt på jobbet. Även om du är medveten om att personen ifråga vet vilken effekt hen har på dig så kan du inte låta bli att trollbindas.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite hetsig i humöret och du har lätt för att fräsa till. Tänk på att vissa personer inte riktigt klarar av ditt dåliga humör utan kommer att ge igen. Försök att svälja dina känslor när du känner att de trycker på. Ta ett steg tillbaka och lugna nerverna innan du öppnar munnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag möter du nya människor som imponerar på dig. Det här är trendiga och roliga personer som sveper med dig i din jargong och i din livsstil. Du brukar inte vara så här lättimponerad, men idag kan du inte låta bli att vilja bli en del av den här hippa gruppen.

Jungfrun 23/8-22/9

Även fredagen bjuder på en bra arbetsdag där fokus ligger på de sociala bitarna. Den här dagen kantas av upptåg och skratt. Du brukar sällan vara clownen i gänget, men du har en härligt torr humor och en bitande ironi som du visar prov på idag. Kvällen handlar om nöjen och om dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen bygger på vänskap, på att hjälpa varandra men också på humor och värme. Det blir en rolig dag som går fort. Har du inga planer för kvällen så kan du tänka dig en spontan aw, annars är det aktiviteter med vänner eller familj som gäller.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har haft en idé som grott och utvecklats till stor del i ditt undermedvetna men idag kommer den poppa upp till ytan och du inser att den är riktigt bra. Underskatta aldrig värdet med att låta ditt undermedvetna processa idéer och visioner. Kvällen blir rolig men intim.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det här är en dag då du knyter många nya kontakter. Det blir en spännande och annorlunda fredag där du testar din skicklighet i såväl affärer som i att skapa nya band. Kvällen handlar om nöjen, kanske är du bortbjuden eller så väljer du att gå ut med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag möter du en ny person som du genast kickar med på flera plan. Ni har samma humor, samma intressen och samma cyniska sätt att se på världen. Det blir ett lyckat möte och kanske starten på något fint. Kvällen bjuder på ett varierande utbud av nöjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ger du dig av på en resa. Det kan vara att du fysiskt tar dig från en plats till en annan, men det kan också röra sig om en mer subtil, inre resa där du växer in i den person du är. Det blir en lång, men mycket berikande fredag. Idag överraskar du en vän eller familjemedlem med en present.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer den ena geniala idén efter den andra till dig. Du bubblar av kreativitet och förslag. Din chef blir lite matt av allt som du öser ur dig men samtidigt blir hen imponerad av den kvalitet du håller i det du presenterar. Kvällen handlar om att fira något eller någon.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons