Dagens horoskop torsdag 7/3

06 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du en del problem med kommunikationen på jobbet. Det är som om du och en chef pratar förbi varandra och det skapar irritation. Prova med att inte bara prata med din chef utan lyssna aktivt på vad hen försöker att säga till dig. Ibland kan lyssnandet vara lika värdefullt som att tala.

Oxen 20/4-20/5

Efter den energiska starten på veckan så är det inte konstigt om luften går lite ur dig under torsdagen. Du håller dig undan människor som kan ställa krav på dig. En sak i taget i lugn takt är din melodi idag. Kvällen passar bra till stillsammare träning såsom yoga eller en promenad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en lite seg inledning på veckan där du stött på både sura kollegor och tuffa situationer blir torsdagen en lättsam, rolig och utvecklande dag som går fort. Idag är det mycket action som gäller, något som passar dig bra. Kvällen handlar om att vara snäll mot sig själv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen börjar du hitta din plats och det tycker du känns skönt. Du har träffat personer som du klickar rätt så bra med och det underlättar både relationsmässigt och i arbetet. Torsdagen blir en bra dag där du får möjligheten att utveckla nya idéer.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen kan det uppstå en dispyt, antingen hemma eller på jobbet. Det rör en räkning som aldrig blivit betald och det är något som gör dig upprörd. Lejonet är alltid noga med skulder, vad de än rör sig om. En vän hör av dig med en inbjudan till helgen.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen blir både rolig, utvecklande och produktiv. Du arbetar med personer som du trivs bra med och som har samma sätt att tänka som du har. Idag kanske du unnar dig lite längre lunchrast, du kan behöva en paus i vardagen. Kvällen handlar om ett rykte.

Vågen 23/9-22/10

Idag hamnar du i situationer där du inte är helt bekväm. Det kan vara att det är många i gruppen eller att du inte känner dig helt säker på dina åsikter. Försök att ta för dig och skjut undan din osäkerhet. Du kan mer än du tror, bara du vågar försöka. Kvällen blir intressant och rolig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen påminner mycket om onsdagen, men idag börjar du bli lite varmare i kläderna och kan ta egna initiativ. De som aldrig jobbat med en Skorpion tidigare kommer att upptäcka att du oftast tar dig an problem på ditt eget sätt och att du är passionerad i det du engagerar dig i.

Skytten 22/11-21/12

Det har varit en ganska intensiv inledning på veckan så idag kan du landa både i vart du är när det kommer till jobbet men även hur du mår rent allmänt. Det är lite lugnare tempo idag och mer tid över till eftertanke. På kvällen är du gärna fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du ett oväntat meddelande eller sms och du anar både tvetydighet och underliggande meningar. Stenbocken är inte den bästa när det kommer till det subtila. Det här är en person som vill veta om du är intresserad men inte vill avslöja vad hen känner innan hen vet vart du står.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar mer om att se och lära än att göra saker eller fatta beslut. Det blir en ganska lugn dag där du iakttar vid sidan om snarare än agerar. Dagen handlar även om en resa eller att planera en resa. På kvällen är det familjen som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du ovanligt lätt för att lära dig nya saker. Information som vanligtvis inte brukar fastna, tränger in ditt medvetande och blir kvar. Det är roligt att lära sig saker idag och du trivs med att briljera med dina kunskaper. Kvällen handlar om en släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons