Dagens horoskop onsdag 6/3

05 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag upphör den där känslan av att du inte kommer att hinna med något som är väldigt viktigt. Istället lägger sig ett lugn över ditt tecken och det tillåter dig att fokusera på en sak i taget utan att fundera så långt framåt. Onsdagen blir en bra dag då du känner dig ovanligt glad.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen kommer du igång med ett privat projekt som du har. Det har varit segt en lång tid, men nu har du äntligen både motivationen och orken att sätta igång. Idag tar du dig även tid att träffa en vän som du inte sett på länge. Det blir ett kärt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en kollega som kan vara ganska tjurig och svår att få att samarbeta i en större grupp. Idag anstränger du dig verkligen för att få med den här personen och du lyssnar aktivt på hens synpunkter. Det är tack vare tålamod och envishet som du får låna från Jungfrun som du lyckas i dina föresatser.

Kräftan 21/6-22/7

När Kräftan känner sig obekväm blir hen ofta blyg eller högljudd. Idag väljer du en mer lågmäld profil för att få chansen att iaktta andra och se hur gruppen fungerar. När det kommer till själva arbetet går det lättare. Du är säker i dina kunskaper, och din kompetens väcker beundran.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även onsdagen handlar om högt tempo och att hinna med många olika saker på kort tid. Det här är en dag där du bollar med många olika bollar i luften samtidigt och det upplever du som både roligt och utmanande på samma gång. Eftermiddagen handlar om en het diskussion med en grinig kollega.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en vän eller kollega som alltid är sen och alltid har de värsta ursäkterna. Idag ska du inte bli irriterad på hen, det tar alldeles för mycket av din positiva energi i anspråk. Strunta i hen och fokusera på ditt istället. Kvällen bjuder på en riktigt mysig date.

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen fokuserar mycket på framtiden och på din vilja att utvecklas. Idag har du flera bra samtal med en chef och du känner att ni börjar förstå varandra bättre. Dagen handlar även om ett besked av något slag och en glad överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du testa nytt och är det något som Skorpionen älskar så är det utmaningar och nyheter. Det blir en rolig dag som går fort. Det är inte bara nya uppgifter som du stöter på idag utan även nya kollegor som utmanar ditt sätt att tänka. Kvällen handlar om en sport.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen får du hjälp på jobbet av en kollega född i jord. Hen har en lugnande inverkan på dig och får dig att plocka fram dina lite mer organiserade färdigheter. Ni jobbar bra ihop och det känns skönt att vara två. Eftermiddagen passar bra till spontan shopping eller något liknande.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att göra om och göra rätt. Med hjälp av den positiva jord energin som finns i ditt tecken lyckas du inte bara lösa det problem som du stöter på, lösningen är både elegant och oväntad. En dag där du imponerar på chefer och dina mentorer.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det siffror, ekonomi och möten som gäller. På många sätt blir det en tröttsam dag där du ältar samma saker många gånger bara för att vissa personer har svårt att förstå vad du säger. Kvällen blir betydligt trevligare, då kan du slappa tillsammans med en vän eller kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen begraver du dig i praktiskt arbete. Genom att tränga undan starka känslor och fokusera på det du gör så går dagen snabbare. Att du pendlar så här mycket beror främst på den annalkande Nymånen. Du påverkas alltid starkt av Månen och nu när den är så nära jorden så blir influensen mer dominerande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons