Dagens horoskop måndag 4/3

03 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen ger dig en oro i hela kroppen. Du känner dig rastlös och ivrig att påbörja saker samtidigt som det finns en trötthet hos dig som går genom märg och ben. Det känns som om att det inte spelar någon roll hur mycket du sover, du är fortfarande trött.

Oxen 20/4-20/5

Du börjar veckan med en drivande energi i ditt horoskop och det gör att du får massor gjort på kort tid. Du är organiserad, motiverad och målinriktad. Idag pratar du om framtiden med en av dina chefer. Du behöver nya utmaningar att sätta tänderna i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tenderar att dra människor och situationer över samma kam idag och det gör att du får problem. Ditt sätt att döma andra efter samma mall göra att varken ser svagheter eller kan lyfta fram styrkor hos individen. För att få ett bättre resultat bör du vara lite mer observant.

Kräftan 21/6-22/7

Du brukar oftast trivas i grupp, men idag prioriterar du effektivitet framför det sociala och då slutar det med att du arbetar själv. Du vet exakt hur du ska lägga upp ditt arbete på ett bra sätt. Kvällen handlar om starka känslor och en saknad vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

För dig blir det en bra inledning på veckan där du har klara mål och full fokus framåt. Måndagen handlar om att göra upp en plan för hur du ska lägga upp arbetet under den resterande veckan så att du bara kan köra på utan att tänka så mycket.

Jungfrun 23/8-22/9

Du börjar veckan med dubbla jordenergier och det bästa från ditt eget tecken. Idag är du karismatisk, rationell och väldigt duktig på siffror. Har du en ny idé som ska lanseras eller något som du vill sälja/sälja in så är det här dagen att göra det. Du känner dig stark och övertygande.

Vågen 23/9-22/10

Du går in i veckan med en jordad energi och en stark tro på dig själv. Du är ovanligt målmedveten och du har lätt att fatta beslut baserat på fakta. Dra nytta av den här influensen, senare i veckan kommer du ha lika svårt att bestämma dig som vanligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ligger fokus på en kollega eller bekant som du ogillar. Du kan bli väldigt fixerad vid personer när du inte tycker om dem och då koncentrerar du dig mer på vad de gör än vad du håller på med. Försök att inte låta den här typen av människor krypa under ditt skinn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag stoppas din rastlösa energi upp av jords mer dämpade energier. Du tvingar dig själv att stanna upp ocgh tänka efter, även om det kliar i fingrarna på dig att få sätta igång. För dig är bra med den här lugnande influensen, den lär dig tålamod och noggrannhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket som är bra för dig den här måndagen. Du har både Måne och Sol i Stenbocken vilket gör att du startar veckan stadigt. Det finns en praktisk och lösningsorienterad sida hos dig som hjälper dig att tackla de flesta problem som ödet slänger åt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du startar veckan med att du är väldigt trött. Du sover ganska dåligt och du äter på konstiga tider vilket påverkar hela din dygnsrytm. Det här är något som du måste ta tag i innan det blir värre. I övrigt en intressant och informativ dag där du lär dig mycket nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen inleds med en oro i hela kroppen. Som tur är får du en jordande influens från Stenbocken och det gör att du kan hantera alla känslor som annars skulle svämma över. En bra dag att träffa människor som du står nära. Deras inflytande får dig att må bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons