Dagens horoskop söndagen 3/3

02 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om när vänner och familj. Det blir en mysig dag som gärna tillbringas utomhus. Vissa Vädurar älskar att vara i skogen medan andra föredrar stöket och livet inne i stan. Oavsett hur du tillbringar dagen så ger den dig en massa härlig energi.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen fokuserar på din inre balans men också på möjligheten att umgås med barn och djur. Oavsett om du har egna barn eller kanske lånar en väns över dagen så blir det en rolig och berikande.Söndagskvällen handlar om att en vän behöver din hjälp med ett privat problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen bjuder på ett litet mysterium. Du har hittat ledtrådar beträffande en vän eller släktings hemlighet och som den nyfikna Tvilling du är kan du inte låta bli att göra vissa efterforskningar. Under dagen är det bra om du tar tag i vissa ekonomiska aspekter av din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill göra en längre resa, antingen inom en snar framtid eller lite längre fram. Just nu planerar du mycket, det kan vara allt från hur själva resan ska se ut till datum och ekonomi. Idag tittar du lite mer på boende och flyg för att få en uppfattning om kostnader.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det en släkting som är i fokus. Hen har något som hen vill berätta och det är viktigt att du inte bara lyssnar utan att du även kan läsa mellan raderna på det hen försöker säga. Den här dagen handlar också om din privata ekonomi och om att hitta en balans i att unna sig samtidigt som du ska spara pengar.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen tycks handla om att röra på sig och om att vara utomhus så mycket som möjligt. Det blir en härlig dag som bjuder på frisk luft och aktivitet. Det kan vara skönt att koppla bort vardagens problem för ett par timmar och bara fokusera på nuet.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen handlar om vårkänslor och möjligheten att ladda på med solenergi. Det blir en trevlig dag där du försöker samla familjen eller dina vänner omkring dig. Vågen trivs med att ha alla nära samlade på en gång. På kvällen börjar du planera en resa eller en semester.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det dags att fokusera på ekonomin. Att lägga upp budget och ordna med sparanden är inte din favoritsysselsättning, men idag har du ett specifikt mål som du vill uppnå och för att komma dit måste du se över dina resurser. På kvällen laddar du för kommande vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du undvika att lyfta ett känsligt ämne även om det kliar i dig att få ur dig dina åsikter. Den här helgen är varken rätt tid eller plats för den här typen av diskussioner, ta den när ni landar i vardagen igen istället. Njut av din ledighet och låta vardagens problem vara.

Stenbocken 22/12-19/1

Om lördagen bjöd på fysiska aktiviteter så handlar söndagen om att ta hand om sig själv och om att skämma bort sig. Det finns få personer som kan uppskatta lyx i vardagen lika mycket som Stenbocken. Du unnar dig verkligen det bästa som du har råd med.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen är du gärna utomhus och ägnar dagen åt en hobby. Har du djur eller barn så kan en del av aktiviteterna handla om deras intressen. I övrigt en dag där du fokuserar mycket på dig själv och på vad du vill. Kvällen går försvinnande fort.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under söndagen flyger det gnistor i luften kring dig. Det blir en dag då du verkligen ger dig hän och kastar dig passionerat in i det du gör eller i den du träffar. Du är öppen med dina känslor, glad och varm. Det blir en underbar avslutning på veckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons