Dagens horoskop lördag 2/3

01 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nu drar den första officiella vårmånaden igång och det känner du av redan under lördagen. Det här är en dag då du gärna är utomhus så mycket du kan. Frisk luft och massor av aktivitet är ett vinnande koncept när du vill slappna av och varva ned. Kvällen handlar om ett löfte.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en lugn och harmonisk dag där du både passar på att stöka hemma och vara utomhus en hel del, särskilt om vädret är fint. Oxen behöver ljuset och värmen så passa på att suga in natur energierna nu när du är ledig. Kvällen handlar om vänner, skratt och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kommer den första riktiga vågen av ljusenergi in i ditt tecken och den känner du av. Det finns en känsla av vår och sommar i luften så därför passar den här dagen extra bra för utomhusaktiviteter. Det blir en rolig dag där du rör mycket på dig och du träffar gärna både vänner och familj.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vistas du i en ganska obekant miljö och det kan bjuda på vissa svårigheter men också en rolig upplevelse. Kräftan är sällan oroad av den nya, utan omfamnar förändringar med en härlig entusiasm. Idag är det med miljön som är annorlunda, personer och aktiviteter är det du är van vid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver ljuset mer än alla andra zodiaktecken så den här årstiden är det extra viktigt att vara utomhus under dagens ljusa timmar. Lördagen handlar just om den typen av aktiviteter men också om fysisk rörelse och positiv energi. Kvällen bjuder på vänskap och en god matupplevelse.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns oftast två typer av Jungfrur. Den sportiga och den kulturella som undviker fysisk aktivitet. Oavsett till vilken gren du bekänner dig till så handlar lördagen om att röra på sig och om att testa ett nytt intresse, gärna inom det atletiska.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen går Månen in i eld och det ger dig ännu mer energi. Är vädret bra så kan du ägna den här dagen åt klassiska vinteraktiviteter om den möjligheten ges, annars är det betoning på fysisk aktivitet som sport, träning eller raska promenader. Kvällen bjuder på praktisk information.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans. Det blir en mysig dag där fokus ligger på utomhusaktiviteter om den möjligheten ges. Den här dagen handlar också om minnen och om att sätta nya gemensamma mål. Kvällen blir härlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Har du möjlighet att komma bort den här helgen så tar du den. Det kan vara allt från skidor över dagen till ett besök i sommarstugan eller en weekendresa med din partner. Oavsett hur helgens aktiviteter ser ut så har du härliga dagar att se fram emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om fysiska utmaningar men också om frisk luft och närheten till naturen. Som de flesta jordtecken så lever du upp så här på vårkanten. Senhösten och vintern gör dig lite sömnig och du har svårt att hitta energin för nya projekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en del ärenden att uträtta och det tar längre tid än du väntat dig. Det som verkade vara rätt så okomplicerade inköp visar sig vara krångligt att få tag på och du får jaga en hel del. Sätt av ungefär dubbla tiden mot vad du planerat från början. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen ser romantisk ut, särskilt för nyförälskade Fiskar. Vårkänslorna svämmar över och du slösar all din ömhet och kärlek på din partner eller din familj. Som singel börjar du bli redo att träffa någon och då gäller det att befinna sig i miljöer där det är mycket människor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons