Dagens horoskop fredag 1/3

29 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det stressigt på jobbet och du försöker att skruva upp tempot utan att börja slarva. Risken med för mycket i huvudet är att du glömmer hälften, helst borde du skriva listor på vad du ska göra, men det ligger inte i Väduren natur att jobba så strukturerat.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det vänner som gäller. Du och social, pratglad och framåt både på jobbet och privat. Idag går du gärna ut och träffar vänner. Det blir en rolig och givande dag, särskilt om det är spel eller liknande inblandat. Just nu har du både tur och skicklighet när det kommer till just spel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Som tvilling kan du vara ganska bara på att pika och reta upp människor omkring sig när du är på rätt humör och det är du idag En kombination av tristess och trötthet förstärker den här sidan hos dig, du njuter av att röra om grytan och få människor på sin vakt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ska du tänka utanför de vanliga ramarna. Chansen att lyckas ligger i att du gör saker på ett annorlunda sätt mot vad du brukar. Den här dagen handlar om att utmana sig själv, både fysiskt men också i ditt sätt att se på vardagliga problem. Våga tänka nytt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en fin balansgång för din del. Det kan både röra sig om vilka uppgifter du tar dig för men framförallt handlar dagen om tajming och en balansgång när det kommer till att förmedla dina idéer. Du måste vara drivande, men inte för mycket. Kvällen blir underhållande.

Jungfrun 23/8-22/9

Om gårdagen fokuserade på vad du känner så handlar fredagen mer om vänskap, familj och värme. Det blir en fin dag där du gärna tar hand om dina nära lite extra. Du kanske skämmer bort dem med god mat eller en överraskning. Jungfrun är bra på att skapa guldkorn i vardagen.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en rolig dag där du lägger tonvikten vid de sociala bitarna. Som singel kan kvällen handla om fest eller att umgås med vänner medan familjevågen satsar på ett riktigt fredagsmys. Idag finns det mycket glädje och positiv energi i ditt horoskop.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Idag är det fest och socialt umgänge som gäller. Är du singel kan du ta både eftermiddagen och kvällen till en ny nivå, har du familj kanske du nöjer dig med en kortare AW tillsammans med dina bästa kollegor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du älskar fredagar vilket gör att du oftast är på ett strålande gott humör när helgen närmar sig. Idag är du charmen själv och du öser värme och glädje omkring dig. En kollega som du har kan bli lite betuttad i dig och du blir smickrad av hens uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag sätts dina kunskaper på prov och du är nervös att du inte presterar. Till skillnad från de flesta tecken i zodiaken så förbereder sig alltid Stenbocken för alla typer av tester och din ambitionsnivå är oftast väldigt hög. Idag briljerar du i det prov som du gör och det ger dig en anledning att fira lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag prioriterar du familjen över arbetet. Du kanske till och med tar ledigt den här dagen för att tillbringa den med nära och kära. Det blir en mysig dag och kväll där du satsar på gemensamma aktiviteter för att stärka familjebanden. Har du ingen nära familj kan så är det dina närmaste vänner som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket den här veckan kretsar kring pengar och ekonomi och idag är inget undantag. Du funderar på att göra en större investering, men du vill samtidigt inte riskera att bli lurad. En kollega med bättre insikt i den här marknaden ger dig några värdefulla tips.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons