Dagens horoskop torsdag 29/2 skottdagen

28 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

21/3-19/4

Den här dagen andas passion och undertryckt begär, något det fysiska Väduren reagerar starkt på. Dels är Månen i Skorpiens tecken vilket förstärker det sensuella i den här dagen och dels är skottdagen i sig själv förknippad med kärlek och sex. Som singel kan kvällen bli magisk.

Oxen 20/4-20/5

Du har en släkting eller familjemedlem som är envisheten själv. Som Oxe är du bra på att vara enveten, men den här personen är något alldeles extra inom just envishet. Det kommer du märka av idag när du försöker få hen att göra något som hen inte vill.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du fullbokad eller har mycket att göra på jobbet. Oavsett vilka dagsaktiviteter du planerar så går dagen fort och du har det bra. Under den här torsdagen kan det dyka upp en möjlighet till en bra affär. Du bör kolla upp fakta innan du bestämmer dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vilja göra på ett sätt medan logiken säger något annat. Vanligtvis låter du en kombination av huvud och hjärta styra, men den här dagen tar känslorna över. Det är bra, eftersom det är Skottdagen så omkullkastas mycket av det som har med förnuftet att göra. Följ dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir en rolig dag då du låter din fantasi och dina idéer få fritt spelrum. Det här är något som uppmärksammas av en chef, mentor eller person som du beundrar. Du är glad över att hen ser vad du gör och att det uppskattas. Kvällen blir rolig, men lite prövande.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen kan du uppleva väldigt intensiva känslor, särskilt om du är nyförälskad. Skottdagen kan kullkasta det vardagliga och få dig att känna en stor passion och en vilja att agera på dina känslor. Det naturliga är att följa ditt hjärta, men det kan finnas komplikationer som gör det svårt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en person på din arbetsplats som nästan aldrig blir sedd. Hen är en av de där personer som stretar på i tysthet, men idag vill du ändra på det . Du tycker det är viktigt att alla personer får chansen att synas och höras. Kvällen handlar om ett misstag som du gjort.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagens mantra är gör om, gör rätt. Du har insett att begreppet skynda långsamt är något som du tjänar på. Om du försöker att arbeta strukturerat efter en plan så kommer du märka att du blir mer effektiv än om du bara stressar för att skynda på. Kvällen bjuder på ett möte som du inte väntat dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det tålamod med dina medarbetare som gäller. Du bör svälja din frustration över ineffektivitet och lågt tempo och försöka att uppmuntra snarare än kritisera. Det här är bitar som den energiska Skytten tycker är svårt att hantera. Du vill säga rakt ut hur du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Även under torsdagen får du mycket feedback och beröm. Det är särskilt en mentor eller chef som överöser dig med superlativ och det gör dig generad samtidigt som du blir stolt. Just nu går det mesta i ditt liv åt rätt håll så njut av dagen och av vårkänslor i luften.

Vattumannen 20/1-18/2

Även torsdagen går i diplomatins tecken. Här är det tvånget att driva på en utveckling som ställs mot behovet att få med alla medarbetare på tåget. Vad du behöver göra är att hitta en balansgång mellan morot och piska. Du har en del att fundera över.

Fiskarna 19/2-20/3

Du diskuterar en del med en kollega som du har lite svårt för. Ni har så olika åsikter om allt så att varje diskussion tenderar att urarta till något som nästan liknar ett gräl. Här gäller det att ha högt till tak och acceptera att ni tycker olika. Kvällen blir intressant.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons