Dagens horoskop onsdag 28/2

27 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har två när kollegor eller vänner som tycks ha svårt att hålla sams. Du brukar sällan lägga dig i andra personers konflikter, men idag gör du ett tappert försök att medla mellan dessa två. Det går förvånansvärt bra, kanske för att du är så lösningsorienterad som du är.

Oxen 20/4-20/5

En chef tar sig tid att lära upp dig idag och du finner att hens engagemang och förmåga att få alla medarbetare att dra åt samma håll är unikt. Du iakttar den här personen för att se vad hen kan lära dig mer för knep och hen delar gärna sina kunskaper med dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är övertygad om en linje som du är på väg att välja, men människor omkring dig kommer med invändningar och frågor vilket gör dig tveksam. Tro på dig själv och din magkänsla, den kommer att visa sig lika träffsäker som vanligt. Tvillingen har en god intuition.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vakna upp med en oro eller ett upprört sinne på morgonen den här dagen utan att veta vad det beror på. Troligtvis är det något som ditt undermedvetna processer och det skapar en känsla av olust i kroppen. Försök att hitta din inre harmoni med hjälp av lugnande övningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under onsdagen ligger det mycket sympati och medkänsla i ditt tecken. Du jobbar även för att skapa en god stämning omkring dig oavsett om du arbetar eller är ledig. Genom att läsa andra människor så kan du hitta ett sätt att möta de behov som du stöter på.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen går du från klarhet till klarhet. Du börjar inse vad det är du vill förändra och vad det är du kan tänka dig att behålla i din relation med din vän. Det som är viktigt om ert förhållande ska kunna fungera är ärlighet med dina känslor. Du måste vara uppriktig.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du tur i spel och investeringar, men det handlar om mindre vinster så det är ingen idé att spendera mycket pengar på lotter eller liknande. Det här är mer den typen av tur som kommer av en slump.Kvällen handlar om trevliga nyheter och en riktigt mysig hemmakväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det tempo som gäller, och alltid när Skorpionen stressar så tenderar du att ta genvägar och det kan slå tillbaka mot dig själv. Istället för att skynda på processen så glömmer du något som är väldigt viktigt och det sätter dig tillbaka flera steg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en ny kollega som intresserar dig mer än du vill medge. Idag får du en möjlighet att skrapa lite på den där svala fasaden för att se vad som finns under. Du kommer inte att bli besviken. Det här är en varm, intelligent och passionerad person.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om familjen och om att ha dina närmaste nära. Det är också en dag som bjuder på en fysisk utmaning och en möjlighet att träffa människor som du inte ser så ofta. Det blir en livlig dag som går fort och du får mycket beröm för din utvecklingskurva.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har börjat inse vissa brister i det projekt som du håller på att utveckla, men du har också insett att det inte bara är att rätta till felen för då kommer du kliva vissa, känsliga individer på tårna. Här gäller det att gå försiktigt fram och att väga varje ord du yttrar så att det du säger mottas på rätt sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag springer du på något som du önskar dig länge till ett fantastiskt bra pris. Det kan vara kläder, möbler eller kanske någon form av hudvård. All försiktighet med pengar från början av veckan är bortblåst. Idag vill du fynda. Kvällen bjuder på nöjen som ett eventuellt restaurangbesök eller en aw.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons