Dagens horoskop tisdag 27/2

26 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen handlar om att skynda långsamt och om att lägga ned omsorg och eftertanke i allt du gör från arbete till ditt privatliv. Idag är du glad och utåtriktad och du tar gärna en spontan kontakt med främlingar. Under eftermiddagen kan ett problem orsaka en del huvudbry för din del.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att lära sig nya saker. Oxar kan vara lite sega i starten, men när det väl lärt sig något så sitter kunskapen som berg. Idag tar du dig tid att utforska och testa vissa idéer som du har. Kvällen handlar om ett privat åtagande, det blir en bra kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det besked du inväntar verkar dröja och det irriterar dig. Dina kollegor kan uppleva dig som stingslig och fåordig idag. Är du ledig är det bra om du aktiverar dig så att du kan tänka på annat i ett par timmar. En vän hör av sig och vill träffas.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen kommer det in en harmonisk energi från Vågens tecken och det gör att det mesta känns bra den här dagen. Du är på ett härligt humör och tiden går försvinnande fort. Tisdagen passar bra till alla former av fysisk aktivitet, gärna utomhus om den möjligheten erbjuds.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en värme och en omtänksamhet som genomsyrar ditt tecken just nu. Just Lejonet kan vara en smula egocentrisk. Även om du alltid har ett stort hjärta så utgår du oftast från dina egna behov. Den här dagen visar du stark medkänsla och förståelse för din omgivnings problem och bekymmer.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det fortfarande den här nya relationen i ditt liv som spökar och tisdagen handlar om att försöka bena ut vad som är sant och vad det är du läser in mellan raderna. Du pratar mycket med en pålitlig vän. Hen kan få dig att se hela situationen på ett ganska rationellt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om värme och humor. Du har en kollega som gör dagarna på arbetet lite bättre och hen piggar upp den här tisdagen ordentligt. Är du ledig som handlar dagen om att göra saker med en eller flera vänner. Kvällen kan bjuda på ett annorlunda samtal eller sms.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar du dig an en större uppgift på jobbet och det kräver en del tankeverksamhet från ditt håll. Det här är ett ganska saftigt projekt att sätta tänderna i och det gäller att du lägger upp en bra grund från början. En kollega hjälper dig gärna att komma igång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag söker du råd hos en klok vän eller släkting som du har. Genom att ventilera dina tankar högt så kan du komma till insikt med vad det är du behöver veta för att kunna fatta dina beslut. Den här dagen handlar även om att hjälp en kollega som hamnat i klistret.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen tar du en hel del bra initiativ som glädjer människorna omkring dig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är du en glädjekälla för de personer som finns i din närhet. Din omtanke och din humor värmer. Idag är du utomhus så mycket som ditt schema tillåter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag står du med en massa lösa trådar som du förväntas binda samman till någon slags helhet. Det verkar vara många personer inblandade i ett visst projekt och de flesta ser bara så långt som till sina egna områden, det blir du som får sy ihop bitarna till ett större sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Misstänksamheten mot att bli lurad ligger kvar även idag. Du går inte på någonting, inte ens saker som faktiskt är bra för dig. För varje förslag som du får som involverar pengar drar du åt dig öronen. Det är bara att inse att du kommer hålla hårt i plånboken idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons