Dagens horoskop måndag 26/2

25 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du vaknar på måndagen och känner dig ovanligt harmonisk. Det finns ingen stress eller jäkt idag, även om du har mycket att göra. Istället månar du om att göra varje uppgift noggrant, utan att slarva, vilket är ganska okaraktäristiskt för dig. Kvällen handlar om en vän och om aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en ganska lugn dag och du kan passa på och beta av en massa mindre uppgifter som du skjutit framför dig. Du blir väldigt nöjd med dig själv när du lyckas att minska din måste hög till ett minimum. Kvällen blir intressant och löftesrik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är mycket oro och rastlöshet i ditt horoskop både under måndagen och tisdagen. Du inväntar ett beslut av något slag och kan inte göra något i dagsläget för att förändra eller påverka. Tvillingarna ogillar verkligen känslan av maktlöshet. Kvällen blir intressant, den bjuder på en ny upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Det är inte ofta som Kräftan inte har lust att göra vissa saker. Oftast är du en person som bara gör, inte övertänker situationen. Idag är det tvärtom. Du bjuder på motstånd när det kommer till vissa typer av arbetsuppgifter eller hushållssysslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns någon i din närhet som inte mår toppen, det kan handla om fysiska problem eller att hen helt enkelt är deppig. Idag försöker du aktivera den här personen så att hen glömmer sina bekymmer för en stund. Lejonet kan vara bra på att få igång de mest svårflörtade personer.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en ny relation i ditt liv. Det kan vara en begynnande romans men det kan också handla om vänskap eller partnerskap. Allt har känts så bra fram till nu, men den senaste dagen har den här personen sagt och gjort saker som får dig att känna vissa tvivel beträffande er relation.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen går Månen in i ditt eget tecken vilket ger dig en bra kickstart på veckan. Alltid när det är dubbel energi så brukar du vara mer harmonisk och glad än annars. Idag kan en chef utmana ditt sätt att tänka kring ett problem. Försök vara öppen för en ny synvinkel.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som sällan ångrar de val du gjort, men idag kan en påverkan från den veliga Vågen få dig att ifrågasätta just det beslut som du nyligen tagit. Egentligen så vet du att du gjort rätt med tanke på de förutsättningar du har, men ändå så tvekar du.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tänker du mycket på ett beslut som du är på väg att fatta. Du vet nästan vad du vill göra, men ändå tvekar du. Tänk på att du influeras av Vågen, som är en mästare på att vela så det kanske blir svårt att fatta det här beslutet de närmaste dagarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en ovanligt bra inledning på veckan. Med Månen i Vågens tecken finns det en harmoni, glädje och energi som får dig att ta dig an dagens utmaningar med en härlig nyfikenhet. Idag är du social och utåtriktad. Du pratar livligt, både med kollegor och människor du inte känner så väl.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har planerat en resa, antingen med arbetet eller privat, men det ser ut att köra ihop sig så du får antingen skjuta på den eller avboka den helt. På sätt och vis är det skönt för just den här resan kommer helt fel i tiden, och nu får du möjligheten att skjuta upp den till ett mer passande tillfälle.

Fiskarna 19/2-20/3

Även om Fiskarna inte brukar vara så lättlurade så har den senaste tidens affärer inte gått så som du önskar och det har gjort dig extra misstänksam. Idag är du väldigt avvaktande när en kollega marknadsför något som århundradets affär. Du vill se siffror och fakta innan du ens yttrar dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons