Dagens horoskop söndag 7/1

06 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir den mest sociala dagen under veckan. Du känner dig redo att möta omvärlden och dina vänner igen. Det finns något fräscht, positivt och nytt över den här dagen. Lite samma känsla som många upplever på nyårsdagen. Kvällen handlar om ett löfte.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att lämna din komfortzon som är ditt hem och ge dig ut i nya, lite utmanande men spännande miljöer. Genom att möta den här dagen med ett öppet sinne och genom vara så fördomsfri som du kan så kommer du bli väldigt berikad och inspirerad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det släkt och vänner som är överst på din prioritetslista. Du känner dig social och du vill absolut inte stanna hemma. Den här dagen handlar om att komma ut och göra saker tillsammans med andra. Du vill utbyta idéer och tankar med likasinnade.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan kan vara både charmig och verbal, två sidor som du plockar fram med stor framgång den här dagen. Du visar omtanke samtidigt som du talar dig varm för något som engagerar dig. När du är så här entusiastisk är det få personer som kan motstå din övertalningsförmåga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att unna sig att vara egoistisk och göra saker för din egen skull. Det blir en bra dag där du njuter till fullo av en hobby eller ett projekt som du har. Kvällen handlar om att kunna kompromissa med andra, något som kan vara din akilleshäl.

Jungfrun 23/8-22/9

Om lördagen kretsade kring familjen så blir söndagen en aktiv dag tillsammans med vänner. Du är gärna utomhus den här dagen, särskilt om det är vackert väder. Du börjar verkligen känna av mörkret och du försöker vara utomhus så mycket du kan under de ljusa timmarna.

Vågen 23/9-22/10

Det har varit en intensiv period då du hela tiden har varit aktiv om du inte varit sjuk. Idag har du möjligheten att lata dig rejält så ta till vara på den här chansen att få vara inaktiv. Unna dig att ligga på soffan och äta praliner om det är vad som krävs för att du ska må bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en vän eller släkting som alltid vill göra saker på samma sätt. Idag försöker du få hen att tänka lite utanför den vanliga boxen, och det kan vara ganska svårt. Hen är envisheten själv så du måste hitta ett sätt att lura hen att tro att det här är hens egna idé.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det familjen som gäller. Det kan vara ett firande av något slag eller bara en mysig familjemiddag. Det handlar om att du mår bäst när du har dina nära och kära omkring dig, det är då du kan slappna av helt och vara dig själv. Idag får du ett intressant sms.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det dags att börja göra upp en budget och planera det kommande året. För dig innebär 2024 en frihet som du inte haft på länge. Du kan resa och göra saker utan att vara bunden av löften,plikt eller åtaganden. Det viktiga är att du inte begränsar dig själv, dröm storslaget.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att vara utomhus och om att aktivera dig både mentalt och fysiskt. Det blir en härligt energigivande dag där du verkligen kan lägga alla tankar på framtiden och arbetet åt sidan för några timmar. Det här är en möjlighet att helt gå upp i nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen ägnar du med fördel åt utomhusaktiviteter. Du trivs bra när det är kallt så länge du har kläder efter väder. Fiskarna kan vara lite känsliga mot kyla, allra helst om fötterna så se till att ha varmt på dig. En vän avslöjar en hemlighet som hen burit på en tid.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons