Dagens horoskop lördag 6/1

05 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lite lik fredagen. Mycket grubbel men också många djupa och givande samtal med någon som du står nära. Mycket den här dagen handlar om att lära känna dig själv med både det som är dina styrkor men också det som är dina svagheter.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen så är du gärna utomhus tillsammans med vänner eller familj. Det kan vara vinteraktiviteter, en långpromenad eller till och med korvgrillning tillsammans med djur och barn. Det blir en givande dag med mycket ljus och mycket syre. Du känner dig uppfriskad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kanske inte är det mest kreativa tecknet i konstnärlig bemärkelse, men det finns både fantasi och en massa roliga idéer hos dig som du vill förverkliga. Idag har du tid att testa några av alla dina bra idéer för att se om de håller i verkligheten. Kvällen handlar om ett vad.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som älskar att arbeta eller engagera dig i saker som du brinner för. Idag får du den möjligheten att fördjupa dig i ett projekt som du tycker är väldigt intressant. Under dagen lär du även känna människor som du både inspirerar och som kan ge dig värdefulla tips.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag uttrycker du dig konstnärligt. Det blir en rolig dag där du får möjligheten att visa upp din kreativitet i ett litet mer officiellt sammanhang. Lejonet kan vara lite blyg när det kommer till att visa upp sina talang, men du vet att du är bra så idag tvekar du inte när en vän ber dig demonstrera något.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du umgås med familjen men det kan vara svårt, särskilt om vissa medlemmar är mer upptagna än andra. Du gör ditt bästa att samla ihop alla, antingen på en fika eller en klassisk lördagsmiddag. För dig är det viktigt att nu investerar tid i varandra.

Vågen 23/9-22/10

Vågen brukar vara idealisk när det kommer till grupparbeten och att jobba över gränserna men idag påverkas du av den självständiga Skorpionen och det gör att du kan bli väldigt självcentrerad. Försök att tänka bort vad du vill och se vad som är bästa för alla.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du aldrig skulle erkänna det högt så har du gett dig själv nyårslöften och idag du börjar att realisera dem. Du tycker att det är rätt så töntigt med nyårslöften men du vet också att det på något sätt är enklare att etablera goda vanor så här efter helgerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du gärna utomhus, den friska luften får dig att känna dig mer levande än du gjort på länge. Det blir en härlig dag där du orkar mer än du gjort tidigare i veckan. Ett möte kan väcka bitterljuva minnen. Det här är en person som du både saknar och inte vill se på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig blir lördagen en härlig dag då du antingen umgås med familjen eller med nära vänner. Det är en dag då du gärna förnyar din garderob eller köper något fint till hemmet. För den ekonomiska Stenbocken är rea en möjlighet att kombinera en begränsad budget med din exklusiva smak.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fattar du, med hjälp av din familj, ett avgörande beslut. Du är glad att du har ett sådant stöd från dina nära och kära och du känner ända in i märgen att 2024 kan bli ditt år. Under lördagen är du även gärna utomhus en hel del tillsammans med en ny familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du velar fram och tillbaka när det kommer till ett beslut som du borde ha fattat för länge sedan. Du är så orolig att välja fel att du istället inte väljer alls och det gör att det kommer bli slumpen och inte du som fattar det här avgörandet till slut. Tänk på att det är din framtid det gäller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons