Dagens horoskop torsdag 4/1

03 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen försöker du lösa det problem som uppstod med din kollega under gårdagen. Det blir en diplomatisk utmaning och kräver egentligen mer tålamod än du har, men du kan också vara envis, något du visar idag. Kvällen handlar om familjen och om planeringen av en semester.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går fort på ett bra sätt. Det är mycket att göra men inget som är orimligt. Det blir en bra dag och en rolig kväll om du har energi nog att aktivera dig. Nyheter som berör en släkting gör dig lite extra glad idag eftersom det är något som hen önskat sig länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du bita ihop för att gå till arbetet om du jobbar. Helst vill du bara dra täcket över huvudet och somna om. Det blir en viljans kamp mot det bekväma och mysiga. Hela dagen får du kämpa för allt du gör, men troligtvis så sätter du arbetsmoralen framför din trötthet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du möjlighet att jobba i grupp och det är egentligen på det sättet som Kräftan mår bäst av att jobba. Du kan låta din kreativitet få blomstra samtidigt som det finns människor omkring dig som både uppmuntrar dig och som sätter stopp när du går lite väl långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att bestämma dig. En influens från Vågen gör dig mer velig än vanligt. Det gör inte så mycket att du har beslutsångest, så länge du inte tvingas att fatta större avgörande idag. Unna dig en dag då du bara hänger med och gör som någon annan säger till dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Även torsdagen blir rolig och social. Du är gärna med både vänner och kollegor, men du kan tycka det är jobbigt att fokusera på arbetsuppgifter eller projekt i hemmet. Det är så mycket trevligare att fika och umgås. Idag får du höra ett spännande rykte.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir krävande på flera sätt så det gäller att du är pigg och alert den här dagen.Om du bara släpper fokus en liten stund så finns det en risk att du missar viktiga saker. Den här dagen handlar också om att göra något roligt för dig själv. Unna dig lite egentid.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar om att entusiasmera andra och få dem att må bra. Det blir en rolig och på många sätt inspirerande dag där du är både kreativ och nytänkande inom många områden. Kvällen blir rolig men kanske inte alls på det sätt du föreställt dig från början.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag märker du av en förbättring i din hälsa och det känns väldigt skönt. Efter att ha mått risigt länge så är varje steg mot att bli piggare välkommet. Under den här dagen arbetar du gärna fysiskt så länge du orkar. Du är kanske inte i toppform men du tycker att det är skönt att röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Något inspirerar dig att fatta ett beslut om din framtid. Det kan vara något ganska avgörande som vilken typ av arbete du ska söka eller vilken kurs du ska läsa, men det kan också vara ett mindre beslut som rör din framtida karriär eller en möjlighet att pröva dina vingar med något eget.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir rolig och utvecklande. Du lär dig nya saker och du ser möjligheter där du tidigare bara sett problem. Det handlar egentligen mer om din egna attityd än att förutsättningarna ändrats. Du är helt enkelt mer positiv både på jobbet och privat.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen får du ett attraktivt erbjudande som kan innebära en extra inkomst på sikt. Vad som är viktigt är att du fokuserar på hur du omvandla din hobby till en liten inkomst vid sidan av och det blir du tipsad om idag. Kvällen handlar om att träna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons