Dagens horoskop onsdag 3/1

02 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kan det uppstå ett problem med en kollega. Hen är väldigt envis och kan vara svårt att få att samarbeta och handen på hjärtat, du kan bli rätt så irriterad när du har och göra med den typen av personlighet. Se det som en utmaning istället för ett problem.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen kan du lägga upp ditt arbete väldigt fritt och det passar dig bra. Det här är också en dag som du gärna är en del utomhus och där du försöker att komma iväg och träna eller att göra annat som är nyttigt för dig. Du etablerar helt enkelt nya goda vanor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du väldigt gärna få ett samarbete att fungera med en kollega som har bestämt sig för att sätta sig på tvären. Här är det övertalning som gäller och det finns få personer som kan vara lika övertygande som du kan när du sätter den sidan till. Kvällen blir trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir en rolig och social dag där du gärna umgås med vänner och kollegor. Även om effektiviteten är låg så lyckas du ändå få det mest väsentliga gjort och det nöjer du dig med.Kvällen handlar om en överraskning och om ett beslut som du är på väg att fatta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även onsdagen handlar om att jobba mer praktiskt än med huvudet. Du är lite seg i skallen och det är inte säkert att du är lika logisk som du brukar vara. Skjut på uppgifter som kräver alltför mycket fokus och satsa på saker där du kan jobba med händerna samtidigt som dina tankar kan tillåtas vandra fritt.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om det kan vara svårt att komma tillbaka till vardagen igen så tycker du att det är kul att träffa dina kollegor. Det kan vara ett tag sedan du såg många av dem sist och det blir en del saker att prata om. Räkna inte med att vara allt för effektiv när du arbetar.

Vågen 23/9-22/10

Du har slagit vad med en vän eller familjemedlem och det vadet tycks gå ut på en prestation från din sida. Idag vill du visa att du inte bara kan, utan att du även ska vinna den här utmaningen. Det kommer att ta tid, men du är villiga att lägga ned det engagemang som du behöver för att nå ditt mål.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Både den här dagen och morgondagen fokuserar du på ett projekt som du brinner för. Du har varit engagerad i det här projektet en längre tid, men det är först nu som allt börjar komma till sin helhet. Under den här dagen får du svar på en fråga som du har.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar må lite bättre idag, men du är fortfarande rätt så hängig. Det bästa för dig är att vila några dagar till, men det finns en rastlöshet hos dig som gör att du troligen jobbar eller aktiverar dig fast du inte är hundra. Kvällen bjuder på nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det en bra stämning på jobbet om du arbetar eller i ditt vänskaps gäng. Du är glad och positiv och du sprider en härlig energi omkring dig. Den här dagen handlar om att ha kul tillsammans men också om hemligheter och om att bekänna färg, något du tycker är svårt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på väg att starta upp ett nytt projekt på jobbet och det finns särskilt en kollega som kan vara ganska svår att ha att göra med. Hen har ingen känsla för vart hens område börjar och när hen inkräktar på dina uppgifter. Idag ska ni ha ett möte tillsammans och det är något du inte ser fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känns livet lite lättare och du börjar planera framåt. Efter en tuff inledning på det nya året så känner du att du har möjligheten att börja om idag. Du stryker helt enkelt ett streck över måndagen och tisdagen. Idag får du möjlighet att vara lite mer kreativ än du brukar vara.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons