Dagens horoskop tisdag 25/6

24 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att hjälpa andra, undvika konflikter och att göra rätt för dig. Du hugger gärna i och hjälper till i alla möjliga sammanhang. Idag är du i total avsaknad av den egocentriska sfär som brukar omge dig. Du fokuserar helt och fullt på andra personers behov.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om nöjen och om att ha kul. Du slappnar av och njuter av din omgivning, särskilt om du är ledig. Jobbar du är du ovanligt sprudlande och social. Du söker dig till grupper där det finns en humoristisk dynamik. På kvällen är du gärna spontan och gör något med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du arbetar eller umgås i grupp idag och du tar på dig rollen av att både medla i konflikter och att försöka ena allas vilja. Det här är ingen enkel uppgift så det är bäst att du laddar med en rejäl portion med tålamod. Kvällen handlar om nöjen och om att kunna vara spontan.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen är du väldigt positiv till det mesta du tar dig för. Det blir en rolig dag som bjuder på utmaningar, spännande möten och en och annan tankenöt. Kvällen kretsar kring vänskap och vikten av att vara lojal. Du och en vän kan se olika på just begreppet lojalitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Humöret är inte direkt på topp den här tisdagen. Även om du försöker sätta upp en positiv fasad så spricker den så fort något går emot dig. Acceptera att du har en dålig dag, alla kan ha det. Istället för att försöka spela glad så håll dig för dig själv och tillåt dig att vara tjurig.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om det är en hel del som ska göras den här tisdagen så är det en bra dag med positiv energi där du utmanas på rätt sätt. Arbetar du så försöker du komma igång med ett projekt som legat på is under hela våren. Kvällen handlar om god mat och vänner.

Vågen 23/9-22/10

Om du ska få något vettigt gjort den här tisdagen behöver du ha en lista där du kan bocka av vad det är du ska göra. Så fort du ska bestämma själv får du svårt att fatta beslut och då blir det antingen så att du påbörjar hundra saker som du inte avslutar eller så blir du nästan handlingsförlamad.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du problem med en kollega eller vän som tar sig lite väl stora friheter. Du försöker att uppmärksamma personen ifråga på att hens beteende går ut över andra, men när hen biter ifrån så viker du ned dig direkt. Du klarar helt enkelt inte av den här typen av diskussion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir också en bra dag även om du fokuserar mer på detaljer och mindre på att vara social. Du vill dra igång ett projekt, det kan vara hemma eller på arbetet. Det här är något som du gått och funderat på länge, men som du inte haft tid för tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande humör den här tisdagen även om du är lite trött. Arbetar du så går du upp i det du gör och då kan du bli svår att få kontakt med. Stenbocken brukar sällan läsa andra personer och det gör att du inte märker när någon försöker fånga din uppmärksamhet. Var lite mer observant.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen blir du irriterad på en person som inte kan se det förnuftiga i den idé du presenterar. Du har ett behov av att få bekräftelse, så du hanterar inte kritik särskilt bra. Försök att bena ut vad som är konstruktivt i det din kollega säger och vad som är en pik riktad mot dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen påminner mycket om måndagen. Du hänger mest med och tar ganska få egna initiativ. Du tycker det är skönt att slippa bestämma för då kan du pyssla med ditt utan att behöva fundera på eventuella konsekvenser. Idag får du en fin komplimang av en kollega eller partner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons