Dagens horoskop lördag 27/5

26 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om hemmamys, kreativt pyssel och om familjen. Det blir en härlig och jordnära dag där du gärna påtar i jorden, lagar mat eller fixar fint i hemmet. Kvällen kan vara både lugn och social, lite beroende på din dagsform.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen har du en massa fritid, så mycket att du inte riktigt vet vad du ska göra med den. Unna dig att bara ta det lugnt, äta en långfrukost och kanske läsa något. Du behöver få varva ned och du behöver få tid att bena ut vad det är du egentligen känner för en viss person.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Lite av den värsta rastlösheten från tidigare i veckan börjar att lägga sig och det kommer in ett lugn i ditt tecken. Idag ägnar du gärna dagen åt saker som har med hemmet, naturen eller barn och djur att göra. Det blir en mysig dag där du helt går upp i nuet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något lugnt och jordnära över den här dagen. Har du trädgård eller landställe så är du gärna utomhus och påtar i jorden. Det ger dig själslig ro att arbeta med händerna. Har du ingen tomt eller trädgård att pyssla i så kan skogen vara en bra miljö för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du inte alls pigg, det kan vara att du har dragit på dig något virus eller så blev det lite mycket och lite sent igår. Oavsett utgångsläge så föredrar du stillsamma aktiviteter den här dagen. Du undviker en vän som är lite väl hurtig för din smak.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en vän eller släkting som har en förmåga att trassla in sig i de mest komplicerade situationer. Idag visar hen återigen på en nästan beundransvärd förmåga att råka i trubbel. Du har ofta hjälpt hen att reda ut jobbiga hens problem och idag är inget undantag.

Vågen 23/9-22/10

På lördagen umgås du gärna med vänner och du är gärna fysiskt aktiv. Dagen kan handla om att träna, någon sport eller att bara njuta av din ledighet. Den här dagen får du höra ett rykte som väcker din nyfikenhet. Det här är ett ämne du vill forska vidare i.

Skorpionen 23/10-21/11

En doft, sång eller plats får dig att slungas tillbaka i tiden. Du minns plötsligt en period då du kände dig både friare och lyckligare än du gör nu. Mycket berodde på en person som fanns i ditt liv vid den här tiden, hen kunde verkligen få dig att släppa loss.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir ett litet äventyr. Är du ledig kan du mycket väl sticka iväg på en spontan övernattning eller en längre dagsutflykt. För dig är det viktigaste att du får se och uppleva nya saker. Under dagen väntar lite annorlunda nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på toppar och dalar. Det går lite segt inledningsvis och du blir arg på dig själv. Under dagen så inser du sakta men säkert att du faktiskt kan mer än du tror och att när du slappnar av och har kul så är du tämligen briljant. Kvällen bjuder på god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen börjar tidigt och slutar sent. Det finns en rastlöshet den här dagen som kan komma sig av mycket stillasittande och väntan. Du är inte särskilt tålmodig och det kan hända att du blir irriterad på ingenting. Det finns roliga inslag den här dagen som gör att lördagen blir rätt så okej ändå.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om dig och ditt förhållande till utomhusliv. Det blir en dag då du känner dig jordnära och praktisk. Har du trädgård eller balkong så tillbringar du gärna några timmar i solen tillsammans med familj eller vänner. Kvällen blir lika mysig som dagen.

Annons
Innehåller annonslänkar