Dagens horoskop fredag 5/7

04 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även fredagen fokuserar mycket på din närmaste krets. Det kan vara familjen men även nära vänner eller släktingar. Det viktigaste den här dagen är att kunna njuta av sommaren tillsammans. Du är gärna spontan och köper med dig något för en härlig picknick i en park.

Oxen 20/4-20/5

Om torsdagen handlade om familjen så är fredagen tillägnad dina vänner. Det blir en lättsam dag med många skratt där du gärna diskuterar minnen. För dig är det viktigaste att umgås, inte vad ni gör så länge aktiviteterna ger utrymme för god mat och dryck, lura aldrig en Oxe på förtäring.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är social och söker dig gärna till större grupper. Det finns något lättsamt och väldigt avslappnat över den här dagen. Du är öppen för att vara spontan och har inget emot en improviserad aw eller en grillkväll hemma hos en vän. livet behöver inte vara så komplicerat.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en expert på att älta gamla konflikter, särskilt med personer som står dig nära. Idag är det dags att du släpper taget om något som gnagt dig under väldigt lång tid. Det är på tiden att du förlåter och accepterar att det här ligger i det förflutna. Du är mogen att gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan ha ganska starka åsikter om många saker. Idag ska du lägga dina fördomar åt sidan och öppna upp dig för möjligheter och andra typer av tankar. Det blir en intressant och utvecklande fredag som avslutas roligt men lite annorlunda. Du lär dig en hel del idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är på strålande humör idag och du är charmen själv i sociala sammanhang. Idag struntar du blankt i allt vad problem och negativa tankar heter. Det här är en dag då du vill ha kul och leva i nuet, inte grubbla över framtiden. Kvällen tycks bjuda på fest eller andra nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du dig ton, något som du sällan gör. Du står upp för det du tror på och det ger dig en skön känsla i hela kroppen. Du blir sällan så här passionerad men idag gäller det två saker, både att visa vad det är du brinner för men också att backa upp en person som inte vågar stå för sig själv.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det familjen framför allt. Du vill inte umgås i större grupper där du inte känner människor utan du vill samla dina nära omkring dig till en informell och mysig dag. Du är gärna utomhus och du aktiverar hela familjen i olika typer av sommarprojekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen tar du dig dit för dina vänner oavsett om det är kompisar eller kollegor på jobbet. Det blir en trevlig dag där du umgås och skvallrar en hel del. Skorpionen brukar hävda att hen inte lyssnar på skvaller, men i själva verket älskar du det.

Stenbocken 22/12-19/1

Om torsdagen handlade om familjen så är fredagen en dag då vänner och kanske kärleken är i fokus. Som nyförälskad verkar du vara upptagen med att spendera tid bara ni två. Har du däremot ett stabilt förhållande eller är singel satsar du på en härlig dag med dina kompisar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du överallt och ingenstans på samma gång. Du har tusen saker på gång och det gäller att ha en plan om du ska hinna med allt. Vattumannen är inte känd för sin organisationsförmåga men idag visar du prov på både struktur och en vilja att få saker gjorda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är solen själv just nu, men det finns en konflikt som grumlar din annars så klarblå himmel. Det här handlar om en närstående som du ofta stör dig på, men som du sällan säger till. Idag tänker du inte tolerera strunt från den här personen, du sätter ned foten och säger ifrån.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons