Dagens horoskop lördag 28/10

27 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Med både Fullmåne och Månförmörkelse så är den här dagen laddad med blandade energier för din del. Även om du kanske inte är lika mottaglig som vissa andra tecken så känner du ändå av den lite ödesbetonade stämningen den här dagen. Idag bör du inte fatta förhastade beslut.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det både Fullmåne och Månförmörkelse i Oxens tecken och det kommer påverka dig mest av alla tecken. Det här är en influens som handlar om att bryta sig loss, det är en positiv energi som ger dig styrka att påverka och förändra ditt liv under lång tid framöver. Kvällen blir magisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Det finns något eller någon som du aldrig kunnat släppa taget om riktigt även om det gått väldigt lång tid. Varje gång något går emot dig återvänder du till just den här personen eller händelsen i dina tankar. Idag kan Fullmånen hjälpa dig att äntligen stryka ett streck över ditt förflutna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Nyheterna från fredagen påverkar inte bara din semesterplaner utan de kan också påverka din vardag i ett längre perspektiv, mycket handlar om vad du är villig att satsa och vilken plats du är på just nu i livet. Det här blir en dag då du funderar mycket över framtiden.

Lejonet 23/7-22/8

Dagens Fullmåne i Oxen hjälper dig att fatta beslut rörande hemmet och ditt privatliv. Det här är en dag då du planerar förändringar i ditt boende. Det kan röra sig om allt från en flytt till en ombyggnad eller bara en ny inredning. Under dagen pratar du med en släkting som behöver ditt råd.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du de verktyg som du behöver för att kunna fatta ett beslut rörande framtiden. Dels får du den sista pusselbiten i form av information och fakta men du får också en inre kraft att våga bryta mönstren och att göra något som går utanför dina vanliga ramar.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara rätt så känslig för Fullmåne. Den kan påverka dig positivt eller som idag negativt. Du brukar sällan agera snabbt i situationer som rör vänskap. Du har sedan länge lärt dig att tålamod är din bästa vän när det kommer till relationer, men inte idag. Idag agerar du snabbt och utan eftertanke.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den senaste tiden känner du att du inte har haft så mycket kontroll som du brukar ha. Det beror på att du har förändrats och att förändringen innebär att du inte känner dig själv lika väl som du brukade göra. Idag tar du dig tid att ärligt undersöka dina brister och svagheter.

Skytten 22/11-21/12

Den senaste tiden har en person från det förflutna börjat hemsöka ditt undermedvetna. Hen har alltid funnits där men något har påmint dig om det du saknar och den senaste tiden har personen börjat figurera allt mer i dina tankar. Du har en stark drift att få träffa hen.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen släpper du loss och har kul tillsammans med familjen eller vännerna. Idag umgås du gärna med personer som är lite äldre än du själv. Deras livserfarenhet imponerar på dig och du tycker det är enklare att vara dig själv med de här personerna.

Vattumannen 20/1-18/2

Det här är en aktiv dag då du med fördel kan vara utomhus så länge det är ljust. Frisk luft och att umgås med vänner får dig att slappna av och helt går upp i nuet. Det blir en dag som både skänker livsglädje och energi. Kvällen bjuder på god mat och en ny upplevelse.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir sensuell och härlig, både för singlar och för de som har ett förhållande. Dagen handlar om att ta till vara på kärleken i ditt liv, det kan vara till din partner eller till någon annan som står dig nära. Idag har du goda möjligheter att träffa en person som blir en stor del av ditt liv.

Annons