Dagens horoskop torsdag 26/10

25 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nu kommer det in ännu mer eld i ditt horoskop och det gör dig väldigt driven och målmedveten. Just idag kan du uppleva vissa svårigheter med att samarbeta, du vill hellre driva dina egna idéer. På kvällen är du på sprudlande humör och du vill gärna göra något kul och spontant efter jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Det är högt tempo och mycket att göra på jobbet, men du tycker det är kul så du har inget emot att lägga in en högre växel. Lägg till att du dessutom får en hälsosam energikick från eld så blir du nästa oövervinnelig. Idag är du både en stark ledare och en värdefull medarbetare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det kommer in eld i ditt tecken idag och det gör att du orkar anstränga dig mer fysiskt. En bra dag att hugga i och få jobbiga saker ur världen. Torsdagen passar även bra till alla former av tävlingar och fysiska utmaningar. Testa gärna dina egna gränser, se hur mycket du tål.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du möjligheten att ladda på ny energi. Det kommer in en positiv påverkan på ditt tecken som ger dig möjligheten att samla fokus och rikta din energi rätt. Ibland kan du bli lite splittrad eftersom du vill så mycket. Idag har du möjligheten att kombinera både jord och led till den bästa av två världar.

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen försvinner tveksamheterna i ditt horoskop och det kommer in dubbel Eld vilket oftast har en positiv effekt på dig. Idag hittar du ny energi till att påbörja ett omfattande projekt.Inget känns omöjligt även om du vet att det här är saker som kommer att ta lång tid att fullfölja.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag verkar en högre chef eller en mentor fråga dig om råd i något som på sikt kan påverka ditt sätt att arbeta. Du uppskattar verkligen att få den här möjligheten att förändra och du tänker igenom dina tips och synpunkter noggrant innan du levererar dem. Kvällen bjuder på en nyhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag träder du fram lite från din bakgrundsroll och tar plats på scenen. Plötsligt har det kommit fram intressanta åsikter som du gärna vill vara med och påverka. Din självsäkerhet är på topp och du tror verkligen på dina idéer. Kvällen handlar om ett barn.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar om att bryta normer och om att sticka ut. Det är en dag då du ser till att synas och höras. Det kan vara med kontroversiella åsikter eller helt enkelt genom ditt humör. Idag håller du inte igen utan låter känslorna flöda. Det blir en dramatisk och intressant dag.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du chansen att leda och fördela arbetet och då mår du prima. Du gillar att ta kommandot, särskilt i situationer där ni delar på ledarskapet och alla får bestämma. Då känner du dig inte lika utsatt i dina beslut. Den här dagen blommar du ut ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen är du solen själv. Du värmer din omgivning med din glädje och humor. Även om din humor kan vara lite bitter så är det inget som du egentligen menar. Idag får du chansen att komma en person som du är nyfiken på lite mer in på livet. Hen öppnar upp sig för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag lägger du in en högre växel och du förväntar dig att dina kollegor gör samma sak. Det är extra viktigt att alla drar åt samma håll om du ska hinna med det du planerat för dagen och den närmaste tiden. Du har vissa kollegor som helt plötsligt kan sätta sig på tvären och det vill du undvika idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen kommer det in inflytande från eld och du går från att vara inlyssnande till att vara mer driven. Den här dagen handlar om att få saker gjorda och om att inte tveka. Du kan ha en vilja av stål när du måste, men det är sällan du visar upp den biten av dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons