Dagens horoskop tisdag 31/10 Halloween

30 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar också om kommunikation, men också om att nå fram till människor privat. Du är mer emotionell än du brukar vara och du har ett behov av att få visa dina känslor. Kvällen kan handla om fest, barn eller någon form av firande.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte särskilt vidskeplig av dig, men till och med du kan ana dig till de krafter som är i rörelse just den här dagen och natten. Lite beroende på din grundenergi så kan tisdagen utspela sig på olika sätt. Det troligaste är att du omfamnar det du känner med nyfikenhet och öppenhet. Kvällen bjuder på nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om du kanske inte brukar fira Halloween så verkar du ha speciella planer för just den här dagen. Kanske har du barn eller så har dina vänner ett firande inplanerat. Oavsett vad du hittar på så blir det en rolig upplevelse och troligtvis en alldeles för sen kväll för att vara vanlig vardag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen fortsätter du din kampanj för att förverkliga dina idéer. Även idag har du ett inflytande från den säljande Tvillingen till din favör. Under den här dagen kan det bli mycket prat om siffror och lönsamhet så det gäller att du är påläst annars kan det bli fel.

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen är ovanligt stillsam. Även om du har att göra på jobbet så händer det inte så mycket i övrigt. Inga utspel eller drama. Du har ett sjätte sinne när det kommer till konflikter så du börjar misstänka att det här bara är lugnet före stormen. Kvällen handlar om att stötta en familjemedlem.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen blir intensiv, både på arbetet och privat. Det är många nya intryck den här dagen och du förväntas att lära dig saker i hög hastighet. Du kan uppleva vissa delar av tisdagen som jobbig men på det hela blir det en trevlig dag och en mysig kväll.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som behöver jämvikt i ditt liv och idag när slöjan mellan liv och död sägs vara som tunnast så kan du uppleva ett lätt obehag. Du känner inom dig att det här inte är en vanlig tisdag. Försök att suga åt dig av de starka krafterna som är i rörelse den här kvällen istället för att låta dig skrämmas.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det sägs att slöjan mellan de döda och levande är extra tunn under kvällen och natten på halloween. Om det är någon som kan märka av det så är det du, men inte i en otäck bemärkelse. Det handlar snarare om en värme och en lugnande energi som ger dig styrka och tilltro.

Skytten 22/11-21/12

Det finns något spontant och busigt över både dig och hela den här dagen. Det är godis och practical jokes. Du har svårt att fokusera på arbetet, men å andra sidan är du väldigt social så det är en bra dag att knyta kontakter på. Kvällen handlar om att vara spontan och att göra något annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Det ser inte ut att bli något direkt halloweenfirande för dig. Möjligtvis kan du snylta lite på godiset och fira med en halv läskig film framför tv. Du är inte direkt på partyhumör idag, snarare så behöver du få vara ifred och fundera över ett viktigt beslut som du står inför.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen upplever du att en kollega blir slängd framför bussen för att rädda den övriga gruppen från skammen att ha gjort fel. Du har inga problem att stå för dina misstag så du ser till att försvara din arbetskamrat och berätta hur det egentligen ligger till. Idag är du inte särskilt populär.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om att söka sig fram snarare än att få klara direktiv. Även om du tycker att det är lite flummigt så börjar du ana dig till meningen med det här upplägget. Det utmanar din fantasi och ger dig möjligheten att tänka fritt. Kvällen handlar om en sport eller annan aktivitet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons