Dagens horoskop måndag 30/10

29 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en dag då du jobbar mycket på din kommunikation. Du har tidigare fått kritik för att du kan vara otydlig och idag vill du inte att någon ska kunna missförstå dig. Du är även extra noga med ditt ordval så att du inte trampar någon på tårna av misstag.

Oxen 20/4-20/5

Efter en rolig helg har du laddat på med ny positiv energi och den inleder du veckan med. Det finns en glädje och en harmoni hos dig som sällan brukar finnas där i november. Du kan vara ganska känslig för de mörka månaderna, men nu går du in i vintermånaderna med ett ovanligt gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ovanligt glad och öppen den här måndagen. Med dubbel influens från ditt eget tecken Tvillingarna har du lätt för att knyta kontakter och spontant prata med främlingar. Det enda du ska se upp med är att du inte röjer saker som du vill hålla hemliga. Ibland pratar du på utan att tänka efter först.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har fått en idé under helgen. Det är något som handlar om ditt arbete och du har hunnit tänka ut både argument och en presentation av dina visioner. Idag är du ovanligt insäljande tack vare en influens från Tvillingarna så utnyttja den fördelen. Kvällen handlar om att kunna vara flexibel.

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att få saker gjorda och att att pusha sig själv även om du är trött. Till en början känns allt som en vanlig måndag, men allt eftersom dagen går märker du att det är ovanligt lugnt, det är nästan som om hela världen håller andan och det gör dig nervös.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att ta in information, något som kanske inte alltid är så lätt, särskilt inte på en måndag morgon. Hela dagen tycks bestå av utbildning eller möten och det gäller att du håller dig vaken och alert. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det full fart, både privat och på jobbet. Det är bra om du är utsövd för annars kan dagen bli jobbig. Just nu är det mycket kul som händer på din arbetsplats, men det är också många förändringar. Kvällen bjuder på ett saftigt skvaller.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du går in i den här veckan med ett lugn men också en förväntan. Den här perioden mellan halloween och alla helgon brukar påverka dig i någon utsträckning. Skorpionen har ett väl utvecklat sjätte sinne och många Skorpioner är dessutom ganska mottagliga för det paranormala.

Skytten 22/11-21/12

På måndagen sprudlar du av positiv energi. Det blir en härlig dag där du är både aktiv och kreativ på samma gång. Den här dagen handlar mycket om prestation men också om förmågan att kunna ta ett steg tillbaka och låta någon annan få glänsa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att vila mycket. Efter en rolig men väldigt intensiv helg är du trött och har svårt att hitta tillbaka till dina vardagsrutiner igen. Omställningen i tiden kan också bidra med att du sover sämre. Stenbocken är i allra högsta grad vanemänniskor som har svårt för förändringar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en ganska het diskussion med en kollega. Hen är en paragrafryttare som alltid följer alla regler medan du vet att verkligheten ofta kräver anpassning och flexibilitet. I din värld är regler snarare guidelines än något man bör följa slaviskt.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att vara negativ. Det har startats upp ett nytt projekt på ditt arbete och du tycker att hela alltet saknar struktur och ordning. Fiskarna brukar inte vara de som söker ramar, men idag tycker du att det skulle vara trevligt att veta hur du ska börja lägga upp ditt arbetet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons