Dagens horoskop tisdag 5/12

04 dec, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att tänka logiskt och agera strukturerat. Vanligtvis är det inte dina starkaste sidor men du får draghjälp från Jungfrun. Det blir en intressant dag där du både stöter på utmaningar och får mycket beröm. Kvällen bjuder på en twist.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du ett steg tillbaka från det praktiska arbetet och fokuserar mer på siffror och att planera framåt. Även om dagen går fort så känner du att du kommer ett steg närmare dit du vill vara. Kvällen handlar om familjen om om hemmamys. det blir en skön avslutning på dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även tisdagen blir en bra och effektiv arbetsdag, men du kan uppleva en nästan överväldigande trötthet när du kommer hem. Risken är stor att du inte orkar med de kvällsaktiviteter som du planerat. Försök att vara lite restriktiv i dina aktiviteter på kvällarna den här veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det risk att du hamnar i en konflikt med en kollega eller vän. Du kan vara ganska tjurskallig och vägra att inse att du har fel fast motsatsen är bevisad. Det är sällan du är så här oresonlig, men idag går det inte att resonera med dig. Kvällen handlar om att hitta sätt att bli av med frustration.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är glad och utåtriktad idag. Det finns så mycket värme och charm i dig att du kan linda nästan alla du möter kring dina fingrar. Det här är egenskaper som är användbara när det kommer till affärer. Kvällen blir rolig och annorlunda. Den bjuder på en udda aktivitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen får du möjligheten att vara med om något som är unikt och inspirerande. Det kan vara knutet till ditt arbete eller till en fritidsaktivitet. Det här är något du velat göra men som du trodde låg utom räckhåll för dig. Njut av den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du har ett bra tempo idag och du är ovanligt strukturerad för att vara du. Se bara upp så att du inte slarvar dig igenom vissa uppgifter. Ibland kan farten komma att dra ned kvaliteten på resultatet. Här gäller det att hitta en balans. Kvällen passar bra till fysiska aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag sätter du dig på tvären mer av princip än för att det behövs. Du vill bevisa både för dig själv och för andra att du är en person som tänker självständigt och inte följer strömmen. Det som irriterar dig mest är när du får otvetydiga direktiv, då är det svårt att slingra sig undan utan att bryta reglerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även på tisdagen känns du lite låg. Du söker bekräftelse från omvärlden och det är något som du väldigt sällan gör. Oftast struntar du i vad alla andra tycker utan kör ditt eget race, men inte idag. Hemma känns allt lite bättre, där har du inte samma vilja att prestera.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är du tillbaka i dina vanliga rutiner och tempot är väldigt högt. Idag satsar du på att få mycket gjort på förmiddagen eftersom du vet att du ofta omedvetet sänker tempot efter lunch. En kollega tenderar att söka upp dig i tid och otid utan någon egentlig anledning.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir intensiv med många möten och ännu fler frågor att besvara. Som tur är så har du koll och är väl förberedd på det mesta. Även om det är mycket att göra så ger det dig en härlig tillfredsställelse att se hur allt kommer samman. Det här är något du har slitit med länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om ordning och reda, något som knappast är du. Även om du gillar att ha fint omkring dig så är du sällan särskilt strukturerad, varken privat eller på jobbet. Som tur är får du draghjälp från Jungfrun som är det mest ordningssamma tecknet i zodiaken.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons